Sevgi Eli Kutlubey'de

Denizli Belediyesi Sevgi Eli, Bekilli ilçesine bağlı Kutlubey beldesinde ihtiyaç sahipleriyle buluştu.

Sevgi Eli Kutlubey'de
Denizli'de hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefleyen ve bugüne kadar önemli çalışmalara imza atan Sevgi Eli bu kez merkeze en uzak yerleşim birimlerinden biri olan Kutlubey beldesinde ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci, Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız ve Sevgi Eli ekibi gelen talep üzerine Kutlubey'e giderek ihtiyaç duyulan yardım malzemelerini teslim etti.
İlk olarak Şehit Er Atakan Caran İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Ayşen Zeybekci, öğrencilere çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketlerini verdi. Anasınıfını da gezen Ayşen Zeybekci, Kadın Meclisi üyeleri tarafından yapılan oyuncakları çocuklara armağan etti. Öğrencilerin el emeklerinin yer aldığı sergiyi de gezen Ayşen Zeybekci'ye Gülnihal Kabak adındaki bir öğrenci kendi yaptığı bir eseri hediye etti.
Okul ziyaretinin ardından ihtiyaç sahibi aileleri tek tek evlerinde ziyaret eden Ayşen Zeybekci, Kutlubey Mahalle Muhtarı Armahan Kaşak'dan ailelerin durumları hakkında bilgi aldı. Akraba evliliği yüzünden yatalak kalan Seydi ve Sara Özdemir adlı iki kız kardeşle biraraya gelen Ayşen Zeybekci, anne Hatice Özdemir'in, akülü araba istediğinin değerlendirileceğini söyledi. Sevgi Eli ekibi ev ziyaretlerini ardından Kutlubey Belediye Başkanı Yalçın Tosun'u da makamında ziyaret etti.