Şener: 'Transfer kampa kadar bitmeli'

Trabzonspor başkanı Sadri Şener, transfer için Eylül ayına kadar zamanları olduğunu ama hazırlık kampına kadar kadar bu işi bitirmeye çalışacaklarını söyledi.

  Trabzonspor başkanı Sadri Şener , transfer için Eylül ayına kadar zamanları olduğunu ama hazırlık kampına kadar kadar bu işi bitirmeye çalışacaklarını söyledi . Şener , kulüp dergisindeki aylık yazısında transfer çalışmalarını değerlendirdi .

Transfer için Eylül ayına kadar süre olduğunu belirten Şener , " ama biz bu işi kamp dönemine kadar bitirmenin çabası içerisindeyiz " dedi .

Şener , geçtiğimiz sezonu Türkiye Kupası ' nı kazanarak kapattıklarını hatırlatarak , " ligin son haftasında sergilediğimiz örnek duruşla taraflı , tarafsız tüm kesimlerin alkışını aldık . Yeni sezonda ise başarı grafiğini daha da üst seviyelere çıkaracağımıza inanıyoruz " ifadelerini kullandı .

Mevcut kadrodaki küçük eksiklikleri tamamlayabilmek adına transfer çalışmalarını sürdürdüklerini de ifade eden Şener şunları kaydetti :

Taraftara çağrı

" Bizim bu sezon çok fazla transfer yapma gibi bir çabamız söz konusu değil . Çünkü oturmuş ve Türkiye Kupası kazanmış kadroya sahibiz . Lig şampiyonunu belirlemiş takımız . Teknik direktörümüz Şenol Güneş ' in isteği üzerine öncelikle bir forvet ve bir stoper almayı hedefliyoruz .

" Bu önceliklerimizi yerine getirmemizin ardından genç sporculara yönelebiliriz . Ligde iz bırakacak , uzun yıllar anlatılacak ve konuşulacak bir duruş sergiledik . Bu duruşu önümüzdeki sezon hem yurt içinde hem de yurt dışında daha üst seviyelere taşımakla yükümlüyüz .

" Elbette bu önemli süreçte siz değerli taraftarlarımıza düşen en büyük görev başta kombine kart satışlarımız olmak üzere , Trabzon Cell , TS Club gibi gelir kalemlerimize gereken desteği sağlamanızdır . Bu önemli gelir kaynaklarımıza gösterilecek ilgi daha güçlü bir ekonomiye sahip olmamız adına son derece önemlidir . "


CNN Türk