Şemsi Denizer Turnuvası Başladı

Karapınarspor Kulübü'nün düzenlediği geleneksel Şemsi Denizer futbol turnuvası yaz şenliklerinin 6. başladı.

Zonguldak'ın Karapınar beldesinde bulunan Şemsi Denizer futbol sahasın da başlayan turnuvaya 12 takım katıldı. Komite Başkanı Bayram Yüksel, "Karapınarspor kulübü olarak her sene yazın düzenlediğimiz turnuvaya bu sene 12 takım katıldı. Turnuva dörderli üç gruptan oluşuyor. Gurupların da ilk ikiye girenler ve en iyi üçüncü olanlardan iki takımımız finallere yükselecek. Turnuvamız 6 hafta sürecek. Ödül olarak turnuva birincisine boğa, ikinciye Kupa, üçüncüye koç vereceğiz. Turnuvamıza çevre beldelerden katılan takımlara ve katkı sağlayan sponsorlarımıza teşekkür ederiz" dedi.
Turnuvaya katılan takımlar arasında bulunan Çaydeğirmenispor'da Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'in de forma giymesi turnuvaya renk katarken, Karapınarlılar turnuvaya tüm Bölge halkını davet etti. Turnuvaya katılan takımlar ise şöyle sıralandı:
"Kaptanspor, Güzeloğluspor, Durmuşlar Toprakspor, Saltukovaspor, Terzilerspor, Dereköselerspor, İhsanoğlu, Çaydeğirmenispor, Onbir çelik, Yeniköy, Serdaroğluspor, Çukur."
İlk hafta sonuçları da şöyle sıralandı: "Kaptanspor 2- Güzeloğluspor 3, Durmuşlar Toprakspor 6- Saltukovaspor 1, Terzilerspor 10 â€" Dereköselerspor 2, İhsanaoğlu 5 â€" Çaydeğirmeni 0, Onbir çelik 1 â€" Yeniköy 0, Serdaroğlu 7 â€" Çukur 2"