Polis Amca Kütüphanesine Adana'dan Destek

Erzurum'un Oltu İlçesinde İMKB Yatılı İlköğretim Okulunda yapılan Polis Amca kütüphanesine bir destek de Adana İl Emniyet Müdürlüğünden geldi

Polis Amca Kütüphanesine Adana'dan Destek
  Erzurum ' un Oltu İlçesinde İMKB Yatılı İlköğretim Okulunda yapılan Polis Amca kütüphanesine bir destek de Adana İl Emniyet Müdürlüğünden geldi . Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez tarafından kütüphaneye 330 adet kitap hediye edildi .
Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü , Milli Eğitim Müdürlüğü ve İMKB Yatılı İlköğretim Okulu Müdürlüğü tarafından ortaklaşa olarak hazırlanan Polis Amca kütüphanesine destekler devam ederken , bir katkı da Adana İl Emniyet Müdürlüğü ' nden geldi . Oltu İMKB Yatılı İlköğretim Okulu Müdürlüğü hizmet binasında öğrenciler için özel olarak hazırlanan Polis Amca kütüphanesinde öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmalarının yanı sıra içlerindeki mevcut polis sevgilerinin arttırılması , dolayısıyla da polislerle öğrenciler arasındaki sevgi bağlarının kuvvetlendirilerek suç ve suçluyla etkili bir biçimde mücadele edilmesi hedefleniyor .
İlköğretim okulu öğrencilerinin yararlanacağı ansiklopedi , hikaye ve romanların yanı sıra çok sayıda donelerin de öğrencilerin okumasına sunulduğu Polis Amca kütüphanesine Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez tarafından 330 adet kitap hediye edildi . Kütüphaneye hediye edilen kitaplar Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi Emniyet Amiri Tümer Yılmaz tarafından Oltu İMKB Yatılı İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi .
Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez , sosyal projelere özellikle de geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak tutularak çevrelerine ve ülkelerine faydalı birer birey olarak yetiştirilmelerine yönelik hazırlanan projelere verdiği desteklerle tanınıyor .