Ortaca'da Zülfü Livaneli Rüzgarı

17. Ortaca Tarım Çevre ve Turizm Festivali'nin final gecesinde Ortacalılarla buluşan Zülfi Livaneli, hayranlarına unutulmaz gece yaşattı.

Ortaca'da Zülfü Livaneli Rüzgarı
  Konsere Ortaca Kaymakam Mustafa Gürdal , Köyceğiz Kaymakamı H . İbrahim Çomaktekin , Belediye Başkanı Hasan Karaçelik , Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz , Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay , Dalyan Belediye Başkanı Arif Sarı , Böyobası Belediye Başkanı Besim Özbek , daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı .
Şiir dinletisiyle başlayan etkinliğin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Ünlü Sanatçı Zülfi Livaneli , gece geç saatlere kadar söylediği bir birinden güzel şarkılarıyla hayranlarını ve çok sayıdaki vatandaşın görüp , dinlemek için gelenlere unutulmaz bir gece yaşatarak rüzgâr gibi esti .
Kanunda Halil Karaduman , Piyano , flüt Ali Koç , Bağlamada Erdal Akaya , Gitarda kardeşi Ferhat Livaneli , Bateride Emre Günay , Kemanda Sait Büyükçınar , Bas Gitarda Yaşar Pınar ve Vokalist Elçin Bulut Zülfi Livaneli ' nin şarkılarını çalıp , vokalistlik yaptılar .
Ünlü Sanatçının verdiği halk konserinden sonra Kaymakam Mustafa Gürdal festival Anısına Plaket verip kutlarken , Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ikinci bir plaket ve çiçek vererek ünlü sanatçıyı kutlayıp , teşekkür etti .
Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ; Sanatçı Zülfi Livaneli için ise , " Bu kadar işlerinin arasında bizleri kırmayıp , buraya geldiği kendisini ben ve Ortaca Halkı adına teşekkürlerimi sunarım " dedi .