İtalya'dan Futbol

-İTALYA'DAN FUTBOL -KRASİC, JUVENTUS'A YAKIN -AS ROMA'NIN YENİ GOLCÜSÜ ADRİANO, TOTTİ İLE OYNAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYOR FLORANSA (A.A) - 07.06.2010 -

-İTALYA'DAN FUTBOL

-KRASİC, JUVENTUS'A YAKIN

-AS ROMA'NIN YENİ GOLCÜSÜ ADRİANO, TOTTİ

İLE OYNAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYOR

FLORANSA (A.A) - 07.06.2010 - Barış Seçkin - İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus Rusya'nın CSKA Moskova takımında forma giyen Sırp Milos Krasic'i renklerine bağlamak üzere olduğu bildirildi. 

İtalyan spor gazetesi 'Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre, Juventus'un 25 yaşındaki Krasic'i kadrosuna katma yolunda İngiltere'nin Arsenal ve Manchester United takımlarına göre bir adım önde olduğu kaydedildi. 

Krasic için Juventus kulüp yetkililerinin Rusya'nın başkenti Moskova'da CSKA Moskova kulübü yetkilileriyle görüşmeye devam ettikleri ve transferin ilerleyen saatlerde sonuçlanabileceği ifade edildi. 

Siyah-beyazlı kulübün değeri 15 milyon Avro civarında olan Milos Krasic'e karşılık, golcü futbolcusu Vincenzo Iaquinta'yı takasta kullanabileceği ileri sürüldü. 

-AS ROMA İLE ADRİANO BULUŞUYOR- 

Serie A'da sezonu şampiyon FC Inter'in ardından ikinci sırada tamamlayan AS Roma, yeni sezonun ilk transferi olacak Brezilyalı golcü futbolcu Adriano ile buluşmaya hazırlanıyor. 

İtalya'ya gitmek üzere Rio de Jenario'ya gelen Adriano, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, heyecanını gizleyemediği belirtildi. 'Totti ile oynamak istiyor musun' diye sorulan golcü futbolcu, 'Evet, Totti ile birlikte oynamayı çok isterim' yanıtını verdi. 

Adriano'nun yarın İtalya'nın başkenti Roma'da olması ve AS Roma Başkanı Rosella Sensi ile bir görüşme yapması bekleniyor.

(BRS-GKH) 

07.06.2010 16:11:04