İş Adamından İstihdama Devam Müjdesi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde işadamı Duralı İnşaat sahibi Mehmet Duralı, Akçay'da basın mensupları ile bir araya geldi.

İş Adamından İstihdama Devam Müjdesi
As Restaurant'taki çalışmaları ile bilgi veren Duralı, "Edremit esnafını Zeytin heykeli yanındaki AVM'de birleştiriyoruz. Edremit'in kalbi burada atacak. Bu merkezde 3 boyutlu sinema, bowling salonumuzda olacak. Şantiyemiz işçileri, Edremit lokantalarından yemek yiyor, buradaki esnaftan alışveriş yapıyor. Para ilçemizde kalıyor. AVM açıldıktan sonra da kalmaya devam edecek"dedi.
Çok büyük bir hevesle çalıştıklarını belirten Mehmet Duralı, "AVM sonrası saray tarzı dev otel projemiz ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Körfez'de büyük marketler ise esnafın sonunu hazırlıyor. Bu konuda yetkililerimizi çok duyarlı olmaya çağırıyorum. Duralı İnşaat AVM ve yapılacak otel ile Edremitlilere iş istihdamı sağlamaya devam edecek. Bu durum kimseyi rahatsız etmesin. Artık Edremit büyüyor."şeklinde konuştu. Yemeğe basın mensuplarının yanısıra MHP'li il genel meclis üyesi Ali Rıza Timur'da katıldı.