Hünerlerini Yılsonunda Sergilediler

Konak Belediyesi ve Konak Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen el işleri ürünleri sergisi Basmane Semt Merkezi'nde açıldı

  Konak Belediyesi ve Konak Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen el işleri ürünleri sergisi Basmane Semt Merkezi ' nde açıldı . Açılışa , Konak Belediye Başkanı Dr . Hakan Tartan , CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus , İzmir eski milletvekili Türkan Miçooğulları , İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Atakav , Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Yıldız , Konak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seçkin Aktaş , Konak Kaymakamı Ahmet Önal , Belediye Meclis Üyeleri , yöneticiler , mahalle muhtarları , öğretmen , kursiyer ve çok sayıda davetli katıldı .
Halk Eğitim Merkezi ' nin dansçılarının sunduğu mini tango , zeybek ve vals dansı da ilgiyle izlendi . İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Atakav ; " Kadınlarımızın ne kadar hünerli olduğuna böyle sergilerde tanık oluyoruz . Çok güzel bir sergi izliyoruz . Kadınlarımız çok yetenekli . En çok işbirliğini Konak Belediyesi ile yapıyoruz . Bundan sonra da desteklerini ve işbirliklerini bekliyoruz " derken , Konak Belediye Başkanı Dr . Hakan Tartan da daha etkin ve büyük çalışmalara birlikte koşacaklarını ifade ederek şöyle konuştu : " Sevginizi ve yüreğinizi katarak çok güzel ürünler çıkardınız . Yaptığımız işbirliği ve dayanışma en güzel sevgi ve paylaşım modelini ortaya koydu . Milli Eğitim Müdürümüze , Halk Eğitim Müdürümüze ve Kaymakamımıza da teşekkür ediyorum . Ekonomik Sosyal Belediyecilik anlayışını kentimize yerleştirmeye çalışıyoruz . Bu konuda özenli bir şekilde yol aldığımızı düşünüyorum . 4 yıl daha böyle devam edeceğiz . Açılan kurslar insanlara sevgi yoluyla ulaşmanın bir yoludur . Bu yolda devam edeceğiz . Hem üreteceğiz , hem sosyalleşeceğiz , hem de aile bütçenize katkı sağlayacağız " şeklinde konuştu .