Hedefteki 3'lü - SPOR

Demirören bugün “Denizli’nin koltuğu” için Avrupa turuna çıkıyor

 

Demirören bugün “Denizli’nin koltuğu” için Avrupa turuna çıkıyor

Beşiktaş Başkanı , bugün ilk olarak Milano’da Schuster ile bir araya gelecek Anlaşma olmazsa Kartal’ın rotası Juande Ramos ile Felix Magath’a dönecek

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakmasından sonra Başkan Yıldırım Demirören , bugün “hoca avına” çıkıyor . Siyah-Beyazlılar ne kadar inkar etse de Demirören bugün Milano’ya gidecek ve en son Real Madrid’i şampiyon yapan Schuster ile masaya oturacak .

ŞAMPİYONLUK YAŞADI

İspanyol basını bir süredir yıllık 2 . 5 milyon euro karşılığında Schuster’in Beşiktaş ile anlaştığını yazıyordu . Bugünkü görüşmede olası bir pürüzün olması halinde ise rota Schalke Teknik Direktörü Felix Magath’a ile CSKA Moskova’nın eski hocası Juande Ramos’a dönecek . Magath önceki sezon Wolfsburg’u şampiyonluğu yapmıştı .

SON İDDİA MİRCEA LUCESCU

İspanyol çalıştırıcı ise Sevilla’dayken 2 UEFA Kupası ve bir Süper Kupa zaferi yaşamıştı . Öte yandan Demirören’in Mircea Lucescu için de beklemede olduğu belirtiliyor Schuster , Magath ve Ramos olmazsa Başkan’ın , Shaktar Donetsk’i çalıştıran Mircea Lucescu ile görüşeceği iddia ediliyor . Rumen hoca , Fener’in de listesinde . . .

Çalışacak halim yok

Sağlık sorunlarını gerekçe göstererek Beşiktaş’taki görevinden ayrılan Mustafa Denizli , Kanaltürk’te bir programa telefonla katıldı . Denizli , “Beşiktaş ile hiçbir problemim yoktu . Sözleşme yapıldı ve Borsa’ya bildirildi . Ama beynimdeki kılcal damarlarda çatlama meydana geldi . Çok ciddi değil . İlaç kullanıp , istirahat ediyorum . İran’dan teklif aldığım doğru , ama çalışacak durumum yok . İleride Beşiktaş’ta özellikle alt yapıda görev alıp , gençler bulmak istiyorum” dedi .



Star Gazete