Güney Afrika Lanetli mi?

2010 Dünya Kupası'na az bir zaman kala birçok yıldızın geçirdiği sakatlık nedeniyle Güney Afrika'da yer alamayacak olması dev turnuvanın popülaritesini aşağı seviyeye çekiyor.

Güney Afrika Lanetli mi?
  2010 Dü ; nya Kupası ' na az bir zaman kala birç ; ok yıldızın geç ; irdiği sakatlık nedeniyle Gü ; ney Afrika ' da yer alamayacak olması dev turnuvanın popü ; laritesini aşağı seviyeye ç ; ekiyor .

Belki hiç ; bir Dü ; nya Kupası ö ; ncesi bu kadar ç ; ok yıldız futbolcunun rü ; yası turnuvaya az bir zaman kala sona ermemişti . İlk kayıp , Afrika Kupası ' nda sakatlanan Michael Essien olmuştu .

2010 Dü ; nya Kupası ' na az bir zaman kala birç ; ok yıldızın geç ; irdiği sakatlık nedeniyle Gü ; ney Afrika ' da yer alamayacak olması dev turnuvanın popü ; laritesini zedeliyor . Ganalı yıldızı mart ayında aşil tendonundan sakatlanan David Beckham ve Almanlar ' ın kaptanı Michael Ballack takip etti . Nijeryalı Obi Mikel , İngilizler ' in defanstaki gü ; vencesi Rio Ferdinand , Fransız Diarra , İtalyanlar ' ın orta alandaki bü ; yü ; k kozu Pirlo , Almanlar ' ın 1 numarası kaleci Adler ve Dü ; nya Kupası ' nı golleriyle sarsması beklenen Fildişi Sahili ' nden Drogba da talihsiz sakatlıkları nedeniyle dev organizasyonunda boy gö ; steremeyecek .

Robben-Suazo belirsizliğini koruyor
Almanya ' da Ballack ' ın yerine dü ; şü ; nü ; len Traesch ' in de ani sakatlığı Lö ; w ' ü ; n planlarını alt-ü ; st etti . Hollandalı Robben ile Şili ' nin Suazo ' nun sakatlıkları ciddi . Bu iki oyuncunun da durumları belirsizliğini koruyor .