Btp'li Gençler Mangal Partisinde Buluştu

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis Gençlik Kolları tarafından Şeyh Mansur Türbesi'nde tertip edilen mangal partisinde, BTP'li gençler hep birlikte piknik yapmanın keyfini yaşadılar.

  Şeyh Mansur Türbesi ' nde düzenlenen mangal partisine , BTP Gençlik Kollarına mensup çok sayıda genç katılırken , BTP İl yönetiminden de programa katılımlar oldu . BTP Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar , Gazeteci-Yazar ve BTP Gençlik Kolları Bölge Sorumlusu Uğur Kepekçi , BTP MKYK Üyesi Av . M . Galip Akdağ , BTP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Özuymaz , BTP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Anteplioğlu ve yönetim kurulu üyeleri BTP gençlerini bu güzel organizasyonlarında yalnız bırakmadılar .
Şeyh Mansur Türbesi çevresindeki nezih alanda ve serin bir Kilis akşamında gerçekleştirilen programda , özenle pişirilen yemeklerin afiyetle yenilmesinin ardından , BTP Gençlik Kolları Bölge Sorumlusu Gazeteci-Yazar Uğur Kepekçi , bir konuşma yaptı . BTP Kilis Gençlik Kolları tarafından organize edilen böylesine güzel bir programda bulunduğundan dolayı memnuniyetini ifade eden Kepekçi , " Memleketim olan Kilis ' te siz değerli genç kardeşlerimle bir araya gelmek beni fevkalade mutlu ediyor . Bu programda yer alan
gençlerin çokluğu ve kalitesi , gençlik kollarımızın ne denli güçlü olduğunun açık bir göstergesidir . Gençliğin sorunlarına gerçek çözümler getiren ve onlara verdiği değer ile öne çıkan Genel Başkanımız Sayın Prof . Dr . Haydar Baş Bey ' in etrafında toplanan gençlerin sayısı her geçen gün artmaktadır . Sizlerin ortaya koyduğu çalışmalar ve gayretler neticesinde , gücümüze güç katacağımıza canı gönülden inanıyor , siz değerli kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum " dedi .