Belediye Başkanları Turhal'da Buluştu

AK Parti'li Tokat il, ilçe, belde belediye başkanları yerel yönetimler haziran ayı toplantısı Turhal Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapıldı.

Belediye Başkanları Turhal'da Buluştu
  Turhal Aster Resort Otel ' de düzenlenen toplantıda AK Parti İlçe Başkanı İzzet Bozduman , AK Parti Tokat Milletvekilleri Hüseyin Gülsün ve Dilek Yüksel konuşma yaptı . Toplantıya ev sahipliği yapan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ise konuşmasında her şeyden önce bütün hedeflerinin Turhal ' ın birliği ve bütünlüğü olduğunu söyledi . Turhal ' da görevi devraldıkları günden itibaren birlik , beraberlik , sevgi , hoşgörü ve kardeşlik üzerinde durduklarını ifade eden Başkan Gözen , " Çok şükür bugün gelinen noktada bunu başardık . Bize oy vereni de vermeyeni de kardeşimiz saydık . Halkımızın da tekrar teveccühü ile de ikinci dönemimize seçildik . Bugüne kadar görev süremizde hiç kimseye siyasi görüşünden dolayı farklı muamelede bulunmadık . Herkese eşit yaklaştık . Bunlarla bizlikte hizmetlerimizi de tek tek halkımıza sunduk . İlkleri gerçekleştirdik . Söz verilip de yapılmayan hizmetleri yıllar sonra biz yaptık . Bu hizmetlerimizin gerçekleşmesinde emeklerini hiçbir zaman esirgemeyen AK Parti Tokat Milletvekillerimize huzurlarınızda halkım adına teşekkür ediyorum " dedi .
Başkan Gözen konuşmasının ardından 6 yıllık hizmet süresinde Turhal ' a yaptığı ve yapacağı hizmetlerin yer aldığı bir sunum yaptı . Konuşmaların ardından toplantıya katılan belediye başkanları dert ve sorunlarını dile getirdiler .