Vali Güzeloğlu'ndan Mesajlar

Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu, kamu kurum ve kuruluş yöneticileriyle bir araya gelerek, 'insan odaklı hizmet' üretilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Vali Güzeloğlu'ndan Mesajlar
  Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu , kamu kurum ve kuruluş yöneticileriyle bir araya gelerek , ' insan odaklı hizmet ' üretilmesi konusunda uyarılarda bulundu . Güzeloğlu , amaçlarının insana hizmet edilmesi ve beklentilerin karşılanmasının yanında kentin her köşesine koşulsuz en iyi ve en güzel hizmetin sunulması olduğunu söyledi .
' Valiler Kararnamesi ' ile birlikte Samsun ' dan Mersin ' e atanan Vali Güzeloğlu , kentteki ilk gününde kamu kurum ve kuruluş temsilcileriyle bir araya geldi , önemli mesajlar verdi . Valilik Toplantı Salonu ' nda gerçekleştirilen tanışma toplantısında konuşan Güzeloğlu , Mersin ' in geçmişten gelen birikimi , tarihsel derinliği ve zenginliğinin yanı sıra ekonomi ve hizmetler sektöründeki birikimini daha da ileriye taşımanın , kenti daha güzel bir gelecekle buluşturabilmenin çabası içinde olacaklarını anlattı .
Kendinden önce Mersin Valiliği görevini üstlenen ve kente önemli hizmetlerde bulunan valilere de teşekkür eden Hasan Güzeloğlu , valilik görevininse bir ' gönül işi ' olduğunun altını çizdi . Güzeloğlu , " Gerek kamu yönetimi , gerekse sivil ve sosyal kesimi paylaşan herkes aslında millete hizmet etme noktasında bu sevdanın bir parçasıdır . Mersin ' de çok güçlü olan ve kente çok ciddi katkıları olan sivil ve sosyal kesimin tüm temsilcileri , ekonomik ve sosyal kurum ve kuruluşlarının yönetici ve üyeleriyle birlikte yakın işbirliği içinde olacağız . Buna , çağdaş ve katılımcı yönetim anlayışımız gereği zorunluyuz " dedi .
Kentte görev yapan kamu kurum ve kuruluş yöneticilerine de seslenerek ; ' insan odaklı hizmet ' üretmeleri konusunda da uyarılarda bulunan Güzeloğlu , konuşmasını da şöyle sürdürdü ; " Kamu yöneticileri olarak sizlerin ; insanı merkez alan bir hizmet anlayışıyla hareket edip , kamu yönetimini insana hizmet noktasında kurgulayan ve bu yönde düşünen , yine merkezinde insan olan bir yönetim anlayışını benimsemenizi istiyorum . Amacımız ; önceliğimiz olan insanımıza hizmet etmek , beklentilerini karşılamaktır . Gayemizse ; Mersin ' in her köşesine koşulsuz en iyi ve en güzel hizmeti sunmak olacak . "