Şiir Dinletisinde Duygusal Anlar

Rize'de düzenlenen şiir dinletisinde, Muhsin Yazıcıoğlu'nun cezaevinde iken yazdığı "Üşüyorum" şiiri dinleyenlere duygusal anlar yaşattı.

  Hasan Kemal Yardımcı Denizcilik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından bu yıl 3 ' üncüsü düzenlenen " Hayatın Renkleri " isimli şiir dinletisi yoğun ilgi gördü . Okulun edebiyat öğretmenleri Hüseyin Öz ve Mustafa Ersen ' in hazırladığı dinletide öğrenciler , Necip Fazıl Kısakürek , Atilla İlhan , Nazım Hikmet , Cahit Sıtkı Tarancı , Sezai Karakoç gibi ünlü şairlerin şiirlerini okudu . Dinleti , geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı ve Kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu ' nun
cezaevinde yazdığı " Üşüyorum " isimli şiirin okunmasıyla sona erdi . Ferda Deliismail adlı öğrencinin okuduğu şiir dinleyenlere duygulu anlar yaşattı .
Dinleti sonrası bir konuşma yapan Okul Müdürü Sırrı Atalay Karaman , haftanın yorgunluğunu öğrencilerinin yorumu ile dinledikleri birbirinden güzel şiirlerle attıklarını belirterek , dinletiyi hazırlayan öğretmenlere ve dinletide görev alan öğrencilere teşekkür etti .