Sakarya Müteahhitler Derneği Kuruldu

Sakarya Müteahhitler Derneği Başkanı Orhan Ünver, amaçlarının meslektaşları arasında birlik ve beraberliği sağlayarak, dayanışma ruhunu geliştirmek, meslektaşlarımızın hak ve menfaatlerini korumak olduğunu söyledi

  Sakarya Müteahhitler Derneği Başkanı Orhan Ünver , amaçlarının meslektaşları arasında birlik ve beraberliği sağlayarak , dayanışma ruhunu geliştirmek , meslektaşlarımızın hak ve menfaatlerini korumak olduğunu söyledi .
25 kişiden oluşan Sakarya Müteahhitler Derneği ilk tanıtım toplantısını Tuna Tan tesislerinde yaptı . Sakarya Müteahhitler Derneği kurucular kurulu başkanı Orhan Ünver derneğin kuruluş amaçlarını anlattı . Ünver , " Derneğimizin kuruluş amacı meslektaşlarımız arasında birlik ve beraberliği sağlayarak , dayanışma ruhunu geliştirmek , meslektaşlarımızın hak ve menfaatlerini korumaktır . Mesleki disiplini sağlayarak haksız rekabeti önlemek . Sektörde eksik olan kalifiye ve sertifikalı eleman ihtiyacını gidermek için gerekli çalışmaları yapmak , mesleki açıdan çağdaş ve yeni teknoloji düzeyinde Sakarya da sektörün gelişimine katkıda bulunmak " dedi .
Sakarya ' nın geleceğinin planlanmasında sektörel açıdan katkıda bulunmak istediklerini ifade eden Ünver , " Deprem bölgesi Sakarya ' da kaliteli yapılar için özellikle AB fonlarını kullanarak Kamu kurumları , Ticaret ve Sanayi odası , üniversite ile iş birliği yaparak meslek içi eğitimler yapmayı planlıyoruz . Türkiye ' de var olan sektörle ilgili dernek ve federasyonlarla entegre olup çalışmalar yapmacağız . Kişi ve kurumlar ile çatışmadan Sakarya ' nın ortak menfaatlerine proje üretip katkı sağlamak istiyoruz " diye konuştu .