Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Kadın Hattatlar Sempozyumu'na katılacak. Erdoğan, Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde spor camia

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Kadın Hattatlar Sempozyumu'na katılacak. Erdoğan, Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde spor camiasına demokratik açılımı anlatacak. Erdoğan, Sütlüce Kongre Merkezi'nde de internet yöneticileriyle bir araya gelecek. (10.30/14.00/18.00)

Saadet Partisi (SP) öncülüğünde bir araya gelen çeşitli sivil toplum kuruluşları Çağlayan'da düzenleyeceği miting de İsrail'i kınayacak. (16.00)

Emekli Tümgeneral Osman Özpek, Eskişehir'de Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından organize edilen 'Türkiye ve geleceği' adlı konferansa katılacak.

İzmir'de lise öğrencisinin kapıya sıkışarak ölmesiyle ilgili olarak Eğitim Sen basın toplantısı düzenliyor. (13.30)

5 Haziran Dünya Çevre Günü İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanacak. (10.00)

Çevre ve orman Bakanı Veysel Eroğlu, Dünya Çevre Günü kutlamaları çerçevesinde helikopter ile Konya Ovası Projesi (KOP) Mavi Tünel şantiyesi, Bağbaşı barajı ve Hotamıs depolamasının da aralarında bulunduğu baraj ve göletlerde incelemelerde bulunacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, spor camiasının sporcu ve madya kanadı ile internet medyasının önde gelen isimleriyle bir araya gelecek. (14.00)

Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları takip edilecek.