Görele Müftülüğü Giresun Halı Saha Futbol Turnuvası'nda birinci oldu

Giresun İl Müftülüğünün Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında üçüncüsünü düzenlediği Müftülükler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası final maçı ren

  Giresun İl Müftülüğünün Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında üçüncüsünü düzenlediği Müftülükler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası final maçı renkli görüntülere sahne oldu . Turnuva ' da Görele Müftülüğü birinci oldu .

Giresun ' da müftülükler arasında düzenlenen halı saha futbol turnuvasına 14 takım katıldı . Çekişmeli geçen eleme grubu , çeyrek final ve yarı final karşılaşmaları finalle noktalandı . Final maçı Giresun il müftülüğü ile Görele ilçe Müftülüğü arasında oynandı .

Tirebolu İlçe Halı Sahasında kıran kırana geçen final maçını Tirebolu İlçe Kaymakamı Günhan Yazar , Görele İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez , İl Müftüsü Necati Akkuş , İl müftü yardımcısı Muhammet Çınar , ilçe müftüleri , imamlar ve müftülük çalışanları izledi . Heyecanlı geçen finali izlemeye gelen imamlar tezahüratlarıyla dikkat çekti . Fanatik taraftarları aratmayan imamların maça olan ilgileri dikkat çekerken , imamların futbolu ise profesyonelleri aratmadı .

Maçta zaman zaman sert pozisyonlar da yaşanırken tartışmalar yaşandı . Giresun İl Müftülüğü takımı ile Görele İlçe Müftülüğü takımının karşılaşması 1-1 berabere bitince penaltılara geçildi . Takımların kullandığı beşer penaltı atışında da eşitlik bozulmadı ve seri penaltı vuruşlarına geçildi . Yedinci penaltı vuruşlarında 7–6 skorla Görele Müftülüğü futbol takımı turnuvanın şampiyonu oldu . Galip gelen Görele Müftülüğü takımı Görele Müftüsü Enver Türkmen ' i omuzlarına alan imamlar halı saha da zafer turu attı .

Daha sonra ödül törenine geçildi . Ödül töreninde üçüncü olan Alucra Müftülüğü futbol takımının kupasını , plaketini ve madalyalarını İl müftü yardımcısı Muhammet Çınar , İkinci olan Giresun İl Müftülüğü futbol takımının kupasını , plaketini ve madalyalarını Tirebolu Kaymakamı Günhan Yazar verirken birinci olan Görele Müftülüğü futbol takımının kupasını , plaketini ve madalyalarını Görele Kaymakamı Aykut Pekmez verdi .

Turnuva hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi .