Fener'i isterim - SPOR

Sarı-Lacivertliler’in “İlgilenmiyoruz” dediği Diego Forlan yeşil ışık yaktı



Sarı-Lacivertliler’in “İlgilenmiyoruz” dediği Diego Forlan yeşil ışık yaktı

Uruguaylı yıldız, ‘F.Bahçe’de oynamak ister misin?’ sorusuna “Tabi ki evet. Lugano’nun olduğu bir takımda olmayı isterim. Kulübü biliyorum. Alex ve Bilica’yı da tanıyorum” cevabını verdi

Adı bile Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran Diego Forlan’dan önemli açıklamalar... Yönetimin “Transfer gündemimizde yok” dediği Atletico Madridli yıldız, Sarı-Lacivertli takımda oynamak istediğini söyledi.

MİLLİ TAKIM KADROSUNDA

Uruguay Milli Takımı’nın Güney Afrika kadrosunda yer alan 31 yaşındaki golcü, ‘F.Bahçe’de oynamak ister misin?’ sorusuna “Tabii ki evet. Lugano’nun olduğu bir takımda oynamayı isterim” dedi. Forlan, menajerinin F.Bahçe ile pazarlık yaptığı iddialarına da şu cevabı verdi:

GÖRÜŞMEYİ BİLMİYORUM

“Menajerim ve F.Bahçe’nin görüştüğünü bilmiyordum.” Türkiye’de muhteşem bir taraftar olduğunu dile getiren Uruguaylı golcü, F.Bahçe, Beşiktaş ve G.Saray’ı tanıdığını da ifade etti. Forlan, Lugano’nun dışında Leo Franco, Alex ve Bilica gibi oyuncuları tanıdığını da söyledi.

Yıldırım yıldız avında

Fener’in transfer çalışmaları Avrupa medyasında da geniş yer buluyor. İtalyan ve Fransız basınına göre Sarı-Lacivertliler, Juventus’un yıldız oyuncuları David Trezequet ve Jonatan Zebina’ya talip oldu. İspanyol madyası ise Aziz Yıldırım’ın Barcelona’da umduğunu bulamayan Zlatan İbrahimovic’i bitirmek istediğini belirtti. İtalyan basını ayrıca Fener’in Beşiktaş’a gelmeyen Quaresma’yla da ilgilendiğini yazdı. 

Atletico Madrid Santos’u istiyor

Avrupa’nın önde gelen transfer siteleri, A.Madrid’in Fenerli yöneticilerle Santos için pazarlık yaptığını iddia etti. Geçen yıl Pepe’nin sakatlanmasından sonra adı Real’le anılan Sambacı’nın da A.Madrid’e gitmek istediği belirtildi.

F.Bahçe, Balazs Dzsudzsak’ı bitirdi

Macar gazetesi Nemzetisport, F.Bahçe’nin PSV’li Balazs Dzsudzsak ile anlaştığını yazdı. Yıllık 2.5 milyon euroya anlaştığını belirten kanat oyuncusu da transferin her an bitebileceğini söyledi. Bonservis bedeli ise 7 milyon euro.

 

Star Gazete