Bursa, kişilikli oyuncu alacak

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni sezonla ilgili çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini belirterek, 'Bundan sonraki dönemde takıma katkı sağlayacağına inandığım...



Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni sezonla ilgili çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini belirterek, "Bundan sonraki dönemde takıma katkı sağlayacağına inandığımız çok kaliteli oyuncuları kadromuza katacağız." dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına 28 Haziran'da başlayacaklarını, önlerinde daha çok uzun bir süre bulunduğunu vurgulayan genç çalıştırıcı, bu sebeple transferde hata yapmamak için aceleci olmadıklarını söyledi.
Birçok oyuncuyla ve kulüpleriyle görüşmelerin devam ettiğini, gelecek hafta bir transferin daha netlik kazanabileceğini anlatan Sağlam, imza aşamasına gelmeden isim açıklamayacaklarını dile getirdi. Bireysel oyuna değil, takım oyununa önem verdiklerine işaret eden başarılı hoca, "Kişilikli, karakterli, takım düzenini bozmayacak, aksine katkı sağlayacak yıldız oyuncular arıyoruz. Bundan sonraki dönemde takıma katkı sağlayacağına inandığımız çok kaliteli oyuncuları kadromuza katacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu.
Galatasaraylı futbolcu Servet Çetin'in, dün bir gazetede yer alan, "Bursaspor'a hayır demem." açıklamasının anımsatılması üzerine Sağlam, şöyle devam etti: "Servet ile ilgili G.Saray'a bir teklif yapmadık, ama bundan sonraki dönemde ne olacağını bilemeyiz. Daha önce Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bünyemize uygun oyuncularına talip olabileceğimizi söylemiştik. Tabii Servet'i de takımımızda görmek isteriz." Sağlam, "Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu kontenjanını 8+2'ye çıkarma kararını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Sağlam, "Daha önce 6+2 yabancıya da karşı olduğumu beyan etmiştim. 22 kişilik kadronun yarısı yabancı olacak. Dolayısıyla altyapıdaki oyuncuların takımda şans bulmaları açısından da olumlu bir karar değil." cevabını verdi.

Zaman