Bu Sınıfın Hepsi Yazar

Bursa'da Koç İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencileri, 8 aylık bir çalışmanın ardından yazdıkları kitapları imzaladı.

  Koç İlköğretim Okulu ' nda düzenlenen törende kitaplarını tanıtan 4-A sınıfı öğrencileri , imzaladıkları kitapları okurlarına hediye etti . Minik yazarların kimi aile fertleriyle yaşadıkları olayları , tatilleri , kimi evcil hayvanlarını , kimi de hayal dünyasında canlandırdığı kahramanların maceralarını yazdı .
Sınıf öğretmeni Mehmet Emek , öğrencilere kompozisyon yazdırmaktan ziyade kendi istedikleri bir konuda kitap yazdırdığını belirterek , 30 öğrencinin hepsinin birer kitap yazdığını ve bu kitapların her birini 70 ' er adet bastırdıklarını söyledi . Bu çalışmayla öğrencilerin özgüvenlerini artırmayı planladıklarını anlatan Emek , ' ' Öğrencilerime başarılı insanların imkansızı başarmadıklarını göstermek istedim . Herkesin çalıştıktan sonra hedefine ulaşacağını bizzat yaşatarak öğretmeye çalıştım " dedi .
8 aylık bir çalışmanın eseri olan kitaplarını imzalayan geleceğin yazarları , bundan sonra başka kitaplar yazmak istediklerini söyledi . Büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadıkları gözlerinden okunan küçük yazarlar , imzaladıkları kitapları ilk ailelerine verdi . Kendi aralarında da kitaplarını değiştiren öğrenciler , arkadaşlarının yazdıklarını okuyarak değerlendirme yapacak .