Başkan Genç'ten Kadınlara Müjde

Canik İlçe Halk Eğitim Merkezi'nin kadın terzisi ve çeyiz ürünleri kursunun sertifika törenine katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, kadınlara Mekke Caddesi üzerinde el emeği göz nuru ürünlerinin satışını yapabilecekleri bir mekanın çalışması içerisinde olduklarının müjdesini verdi

  Canik İlçe Halk Eğitim Merkezi ' nin kadın terzisi ve çeyiz ürünleri kursunun sertifika törenine katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç , kadınlara Mekke Caddesi üzerinde el emeği göz nuru ürünlerinin satışını yapabilecekleri bir mekanın çalışması içerisinde olduklarının müjdesini verdi .
Canik İlçe Halk Eğitim Merkezi ' nin Yeşilova Mahallesi ' nde bulunan kurs merkezinde kadın terzisi ve çeyiz ürünleri kursunu tamamlayan 16 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi . Sertifika törenine Canik Belediye Başkanı Osman Genç , Başkan Vekili A . Haşim Baki , İlçe Halk Eğitim Müdürü Şerif Güleroğlu , mahalle muhtarları ve kursiyerler katıldı .
Canik ' te çeşitli branşlarda çok yoğun bir kurs temposu içerisinde olduklarını söyleyen İlçe Halk Eğitim Müdürü Şerif Güleroğlu , kendi kişisel becerilerinizi kazanca dönüştürerek ailenize ve topluma katkı sağlamanız noktasında buradan aldığınız sertifikaların uluslararası geçerliliğe sahip olduğunu söyledi . Güleroğlu , " Bizlere her türlü desteği veren Canik Belediye Başkanı Osman Genç ' e teşekkür ediyorum " dedi .
Canik Belediye Başkanı Osman Genç de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve ilgili müdürlüklerle aktif bir çalışma yürüttüklerini söyledi . Genç , " İlçemizin çeşitli yerlerinde açılan onlarca kurs ile bir yandan halkımızın sosyalleşmesine diğer yandan ise ailelerine ekonomik getiri sağlayacak bir meslek sahibi olmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz . Bunun yanı sıra ev mefruşatı , iğne oyası , v . b kurslardan mezun olan kadınlarımıza el emeği göz nuru eserlerini sergileyebilecekleri , burada satışını yaparak ekonomik getiri sağlayacak bir mekanın oluşturulması için Mekke Caddesi ' nde çalışmalarımız sürüyor . Kadın terzisi ve çeyiz ürünleri kursunu tamamlayan bayanları tebrik ediyorum " dedi .
Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikalarını veren Başkan Genç ' e kurs hocası Özlem Yıldız tarafından çeşitli hediyeler verildi .