Başbuğ'dan Terörle Mücadelede 'Kararlılık' Vurgusu Malatya

-BAŞBUĞ'DAN TERÖRLE MÜCADELEDE 'KARARLILIK' VURGUSU MALATYA (A.A) - 04.06.2010 - GENELKURMAY BAŞKANI ORGENERAL İLKER BAŞBUĞ, 'TÜRK SİLAHLI KUVVETL-BA

 

-BAŞBUĞ ' DAN TERÖRLE MÜCADELEDE ' KARARLILIK ' VURGUSU

MALATYA ( A . A ) - 04 . 06 . 2010 - Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ , ' Türk Silahlı Kuvvetleri olarak , terörle mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz ' dedi .

Orgeneral Başbuğ , Malatya Valisi Ulvi Saran ' ı ziyaret etti .

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Orgeneral İlker Başbuğ , Malatya ' ya , 2 . ve 3 . Ordu Komutanlıklarının sorumluluk bölgesinde , içinde bulunulan süreçteki terör durumunu değerlendirmek amacıyla geldiklerini söyledi .

Terörle mücadele kapsamında , birlikler tarafından alınan tedbirleri görüşeceklerini belirten Orgeneral Başbuğ , ileriki süreçte alınması gereken önlemler üzerinde de birtakım çalışmalar yapacaklarını bildirdi .

Orgeneral İlker Başbuğ , ' Türk Silahlı Kuvvetleri olarak terörle mücadele kapsamında elbette görevimizin başındayız . TSK olarak , terörle mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz ' dedi .

Orgeneral Başbuğ ile birlikte Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner , Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atilla Işık da Malatya ' ya geldi .

Ziyaret nedeniyle valilik ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı . 2 . Ordu Komutanlığı çevresinde de güvenlik önlemleri artırıldı .

04 . 06 . 2010 11 : 37 : 15