Ayrılık sinyali - SPOR

Elano’nun, Brezilya Milli Takımı kampında yaptığı açıklamalar kafa karıştırdı



Elano’nun, Brezilya Milli Takımı kampında yaptığı açıklamalar kafa karıştırdı

Sambacı, Galatasaray’daki geleceğiyle ilgili “Geçen sene kötü oynadım. Beni gönderebilirler” dedi. Robinho da “Santos’lu yöneticilere sürekli baskı yapıyorum. İşler yolunda giderse beraber oynayacağız” diye konuştu

Ayrılık çanları, Elano için çalıyor... Galatasaray’ın dünyaca ünlü yıldızı Elano Blummer, Brezilya Milli Takımı kampında, takım arkadaşı Robinho ile basının karşısına geçti. Gazetecilerin yıldız oyuncuya sorduğu ilk soru ise, Galatasaray’da yoluna devam edip, etmeyeceğiydi.

SANTOS’U ÇOK ÖZLEMİŞ

Elano bu soruya oldukça kafa karıştıran bir yanıt verdi. Sambacı, “Geçen sezon çok kötü oynadım. Beni hiç beğenmediler. Belki de gönderirler” dedi. Manchester City’de beraber forma giydiği Robinho bu noktada direk söze girdi ve şok açıklamalar yaptı. Dünyaca ünlü yıldız, “Siz ona bakmayın. Bana sürekli Santos’u özlediğini söylüyor” ifadesini kullandı.

İSTERİZ AMA HAYAL OLUR!

“Santos’ta işler yolunda giderse koşa koşa gelir” diyen Robinho, “Ben de Santoslu yöneticilere sürekli Elano baskısını yapıyorum. Onun yüzünden yönetim benden sıkıldı ama yine Elano ile birlikte oynamak istiyorum” yorumunu yaptı. Santos yöneticisi Jamelli ise, “Elano’yu tabiki isteriz ama hayal de kuramayız” diye konuştu.

Arda + Elano + Keita 30 MİLYON EURO

Galatasaray’da şok iddia... Başkan Adnan Polat’ın, yönetim toplantısında, “Herkesi satabiliriz. Arda için 15, Elano için 8, Keita için de 7 milyon euro bonservis belirleriz ve bu rakamlardan aşağıya oyuncularımızı satmayız” dediği belirtildi.


Stoch’a Chelsea engeli

Galatasaray Yönetimi’nin ısrarla istediği Slovak Stoch için Chelsea nuh diyor, peygamber demiyor!.. Sarı-Kırmızılılar, İngilizler’e 2 milyon eurosu peşin, 1.5 milyon eurosunu da 24 taksitte ödemeyi teklif etti. Ancak Chelsea Yönetimi bu öneriye direk, “Biz vade uygulayıp oyuncu alıp satmıyoruz. 5.5 milyon euroyu peşin öderseniz bu transfer gerçekleşir” restini çekti. Galatasaray, Twente’nin de devrede olmasından ötürü rahat davranan İngilizler’den düşünmek için süre istedi. 

 

Star Gazete