2010 Dünya Kupası'na Doğru

-2010 DÜNYA KUPASI'NA DOĞRU -ALMAN MİLLİ TAKIMI TEKNİK DİREKTÖRÜ LÖW: -'İYİ BİR TAKIMA SAHİBİZ. İYİ BİR TURNUVA OYNAYABİLİRİZ' BERLİN (A.A) - 04.06-2

 

-2010 DÜ ; NYA KUPASI ' NA DOĞRU

-ALMAN MİLLİ TAKIMI TEKNİK DİREKTÖ ; RÜ ; LÖ ; W :

- ' İYİ BİR TAKIMA SAHİBİZ . İYİ BİR TURNUVA OYNAYABİLİRİZ '

BERLİN ( A . A ) - 04 . 06 . 2010 - Gü ; nay Afrika ' da dü ; zenlenecek 2010 Dü ; nya Kupası ' na hazırlanan Alman Milli Takımının teknik direktö ; rü ; Joachim Lö ; w , iyi bir takıma sahip olduklarını sö ; yledi .

Lö ; w , Frankfurt ' ta Bosna-Hersek ' e karşı Gü ; ney Afrika ' ya gitmeden ö ; nce son hazırlık maç ; ını 3-1 kazandıktan sonra yaptığı aç ; ıklamada , takımda havanın iyi olduğunu belirterek , ' İyi bir takıma sahibiz . İyi bir turnuva oynayabiliriz ' dedi .

Bosna-Hersek maç ; ında 3 haftalık bir hazırlıktan sonra ikinci yarıda mü ; cadele seviyesini biraz daha yü ; kselmelerini olumlu bulduğunu ifade eden Lö ; w , galibiyeti hak ettiklerini kaydetti .

Milli takımın kaptanı Lahm da karşılaşmada şansız bir gol yediklerini ve defansı biraz daha geliştirmeleri gerektiğini , Dü ; nya Kupası iç ; in iyi bir hisle yola ç ; ıktıklarını belirtti .

Bastian Schweinsteiger de iyi bir oyun ortaya koyduklarını , ancak bunun bir dostluk maç ; ı olduğunu , Avustralya karşısında daha iyi oynamaları gerektiğini ifade etti .

Alman Milli Takımı , Bosna-Hersek ' i Lahm ve Schweinsteiger ' in golleri ile 3-1 yendi . Bosna Hersek ' in golü ; nü ; ise Dzeko kaydetti .

( ERB-HA-SÇ ; )

04 . 06 . 2010 12 : 47 : 40