Madalyalı Sporculardan Kaymakam Ziyareti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Tekvando sporuna gönül vermiş olan gençler Kaymakam Ali Uslanmaz'ı ziyaret etti

Madalyalı Sporculardan Kaymakam Ziyareti
  Balıkesir ' in Burhaniye ilçesinde , Tekvando sporuna gönül vermiş olan gençler Kaymakam Ali Uslanmaz ' ı ziyaret etti . Antrenörleri Nazmi Güven başkanlığındaki 13 kişilik ekibi madalyaları ile birlikte makamında kabul eden Kaymakam Uslanmaz , çeşitli hediyeler verdiği sporculardan derslerine çok çalışmalarını istedi .
Burhaniye Atatürk Spor Salonu ' nda antrenör Nazmi Güven başkanlığında çalışmalarını sürdüren sporcular , 2010 yılı içinde katıldıkları karşılaşmalarda aldıkları madalya ve kupaları ile Kaymakam Ali Uslanmaz ' ı ziyaret ettiler . Okullararası Türkiye Şampiyonu olan Seda Zeybek ' in de içlerinde bulunduğu 13 sporcuyu makamında kabul eden Kaymakam Ali Uslanmaz , hediyeler verdiği sporculara başarılar diledi .
Sporun yanında derslere de çok çalışmalarını istediği sporcuların başarıları ile gurur duyduğunu belirten Kaymakam Uslanmaz , " Sporun yanında derslerinize de çok çalışın . Öncelikle okullarınızı bitirin . Sizleri hep iyi yerlerde görmek istiyoruz . Hepinizi tebrik ediyorum " dedi .
40 kişilik kadro ile çalışmalarını sürdüklerini belirten antrenör Nazmi Güven , " Bu güne kadar katıldığımız yarışmalarda hep dereceler elde ettik . Seda Zeybek okullar arası Türkiye şampiyonu oldu . Temmuz sonunda Nevşehir ' de düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına da 7 sporcu ile katılıyoruz . Verdiğiniz desteğe teşekkür ediyoruz . Madalya sayısını artırmak için çalışıyoruz " dedi .