Eski Edremit Belediye Başkanı Mahkemede

Balıkesir'in Edremit Belediyesi eski Başkanı Yunus Bozbey ve belediyenin 4 daire müdürü, adliyede hakim karşısına çıktı.

Eski Edremit Belediye Başkanı Mahkemede
  Mart 2009 yılında gerçekleştirilen Mahalli İdareler Yerel Seçimleri ' ni kaybettikten sonra devlet memuru olarak yaşamını sürdüren eski Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey , bugün öğlen saatlerinde Edremit Adliyesi ' nde hakim karşısına çıktı . Eski başkan Bozbey ile birlikte , belediyenin 4 daire müdürü de ifade verdi .
Edinilen bilgilere göre , eski başkan Yunus Bozbey ve beraberindeki 4 daire müdürünün , geçtiğimiz yıllarda yapılan ve inşaat çalışmaları 1 yıl önce tamamlanan yeni belediye hizmet binasının bir ihalesinde yolsuzluk olduğu iddiasıyla hakim karşısına çıktıkları öğrenildi . Savcı karşısında önce ifadeleri alınan Yunus Bozbey ve 4 daire müdüründen 3 ' ü serbest bırakılırken , 1 daire müdürü ve eski başkan Bozbey , tutuklanma istemiyle Asliye Ceza Mahkemesi ' ne sevk edildi . Akşam saatlerinde hakim karşısına çıkan Yunus Bozbey ve daire müdürü , tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı .