Elbistan'da KPSS'ye başvuru kuyruğu

Ortaöğretim ve ön lisans mezunları için yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)'na girmek isteyenler, sabahın erken saatlerinden itibaren başvuru

  Ortaöğretim ve ön lisans mezunları için yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) ' na girmek isteyenler , sabahın erken saatlerinden itibaren başvuru merkezlerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu . Türkiye genelinde ön lisans , lisans ve ortaöğretim mezunları için 31 Mayıs ' ta başlayan KPSS başvuruları , 2 Temmuz ' da sona erecek .

Elbistan ' da kamu kurum ve kuruluşlarında işe girmek isteyen yüzlerce vatandaş sınav başvuru işlemlerinin yapıldığı Mükrimin Halil Lisesi ' ndeki başvuru bürosunun önünde uzun kuyruklar oluşturdu . İş sahibi olma ümidiyle sınava girmek isteyen vatandaşlar , saatlerce başvuru sırasının kendilerine gelmesini bekledi .

Başvuru merkezine bankaya yatırdıkları ücretin dekontu ve aday bilgi formu ile gelen adaylar , saatlerce beklediklerini , iş sahibi olmak için ümitlerini hala yitirmediklerini söyledi . Bazı adayların yanlarında çocuklarını , eşlerini ve anne-babalarını getirdikleri gözlendi .

31 Mayıs tarihinde başlayan Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) başvuru işlemleri , 2 Temmuz tarihinde sona erecek . Sınava başvuruda bulunmak isteyen adayların işlemlerini son güne bırakmamaları istendi .

Öte yandan Kamu Personeli Seçme Sınavı 26 Eylül ' de yapılacak .