Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul'da Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono ile Türkiye-Endonezya İş Forumu'na katılacak ve Endonezya Cu

  Cumhurbaşkanı Abdullah Gül , İstanbul ' da Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono ile Türkiye-Endonezya İş Forumu ' na katılacak ve Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono onuruna Dolmabahçe Sarayı ' nda resmi bir akşam yemeği verecek .

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu ( TUSKON ) tarafından organize edilen Türkiye-Endonezya İş Forumu ' na beraberindeki 120 kişilik heyet ile Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül katılacak . İstanbul ' da Conrad Otel ' de gerçekleştirilecek Türkiye-Endonezya İş Forumu sayesinde iki ülke arasındaki dış ticaret hacminin artırılması hedefleniyor . İstanbul ( 11 : 30 )

MÜSİAD ' ın ' 2010 Yılı Ekonomi Raporu ' açıklanıyor

MÜSİAD tarafından hazırlanan ' 2010 Yılı Türkiye Ekonomisi Raporu ' kamuoyuna açıklanacak . Araştırmalar ve Yayın Komisyonu koordinasyonunda , yurt çapına dağılmış 3 bini aşkın reel sektör temsilcisinden alınan görüşler doğrultusunda , MÜSİAD Ekonomik Danışma Kurulu tarafından hazırlanan ' 2010 Yılı Türkiye Ekonomisi Raporu ' MÜSİAD Gaziantep Başkanı Sadullah Tayşi tarafından açıklanacak . ( 10 : 30 )

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım , Swiss Otel ' de Bilişim Sözleşmesi İmza Töreni ' ne katılacak ve ABD Ulaştırma Bakanı Ray Lahood ve beraberindeki heyeti Ulaştırma Bakanlığı ' nda kabul edecek ( 11 . 00/15 . 00 )

Türk Tasarım Danışma Konseyi , Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün başkanlığında Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Toplantı Salonu ' nda toplanacak ( 11 . 00 )

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Ankara Sanayi Odası Meclis Toplantısı ' na katılacak Bakanlıkta Gürcistan Enerji Bakanı Alexander Kethaguri ile görüşecek ( 10 . 00/14 . 00 )

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu ( RTÜK ) tarafından düzenlenen " Kamu Hizmeti Yayıncılığı " konulu konferans yarın Üst Kurulun Ankara Bilkent ' teki merkezinde yapılacak . Konferansa TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin konuşmacı olarak katılacak

( 15 . 00 )

Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Taner Nakıboğlu ve Rektör Prof . Dr Adnan Kısa yeni açılacak bölümlerle ilgili basın toplantısı yapacak . ( 13 : 15 )

Ankara Sanayi Odası Haziran ayı Meclis Toplantısı yapılacak ( 09 . 45 )

Telkoder üyesi kuruluşlar basın toplantısıyla telekomünikasyon sektöründe serbestleşme kampanyasının lansmanını yapacak . ( 10 . 00 )

Pegasus Havayolları ' nın yeni nesil Boeing yatırımı 12 ve 13 ' üncü uçaklarınının teslimi , İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ' nda törenle gerçekleştirilecek . ( 14 . 30 )

Türkiye-AB Hükümetlerarası Konferansında Gıda Güvenliği , Bitki ve Hayvan Sağlığı faslı müzakerelere açılacak .

Fenerbahçeli futbolcular , Kadıköy ve Maslak Acıbadem Hastanesi ' nde sağlık kontrolünden geçecek . ( 09 . 00 )

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı , Şükrü Saraçoğlu Stadı ' nda yeni sporcusuyla sözleşme imzalayacak . ( 12 . 30 )

Türkiye ' de Fenerbahçe , Bursaspor ve Trabzonspor başta olmak üzere Turkcell Süper Lig takımları yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor . Beşiktaş ise Avusturya ' da çalışmalarını gerçekleştirecek .

MKE Ankaragücü Saray Spor Tesislerinde yapılacak törende 3 futbolcu ile sözleşme imzalayacak ( 11 . 00 )