Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul'da Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono ile Türkiye-Endonezya İş Forumu'na katılacak ve Endonezya Cu

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul'da Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono ile Türkiye-Endonezya İş Forumu'na katılacak ve Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono onuruna Dolmabahçe Sarayı'nda resmi bir akşam yemeği verecek.

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) tarafından organize edilen Türkiye-Endonezya İş Forumu'na beraberindeki 120 kişilik heyet ile Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül katılacak. İstanbul'da Conrad Otel'de gerçekleştirilecek Türkiye-Endonezya İş Forumu sayesinde iki ülke arasındaki dış ticaret hacminin artırılması hedefleniyor. İstanbul (11:30)

MÜSİAD'ın '2010 Yılı Ekonomi Raporu' açıklanıyor

MÜSİAD tarafından hazırlanan '2010 Yılı Türkiye Ekonomisi Raporu' kamuoyuna açıklanacak. Araştırmalar ve Yayın Komisyonu koordinasyonunda, yurt çapına dağılmış 3 bini aşkın reel sektör temsilcisinden alınan görüşler doğrultusunda, MÜSİAD Ekonomik Danışma Kurulu tarafından hazırlanan '2010 Yılı Türkiye Ekonomisi Raporu' MÜSİAD Gaziantep Başkanı Sadullah Tayşi tarafından açıklanacak. (10:30)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Swiss Otel'de Bilişim Sözleşmesi İmza Töreni'ne katılacak ve ABD Ulaştırma Bakanı Ray Lahood ve beraberindeki heyeti Ulaştırma Bakanlığı'nda kabul edecek (11.00/15.00)

Türk Tasarım Danışma Konseyi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün başkanlığında Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Toplantı Salonu'nda toplanacak (11.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Ankara Sanayi Odası Meclis Toplantısı'na katılacak Bakanlıkta Gürcistan Enerji Bakanı Alexander Kethaguri ile görüşecek (10.00/14.00)

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından düzenlenen "Kamu Hizmeti Yayıncılığı" konulu konferans yarın Üst Kurulun Ankara Bilkent'teki merkezinde yapılacak. Konferansa TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin konuşmacı olarak katılacak

(15.00)

Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Taner Nakıboğlu ve Rektör Prof.Dr Adnan Kısa yeni açılacak bölümlerle ilgili basın toplantısı yapacak. (13:15)

Ankara Sanayi Odası Haziran ayı Meclis Toplantısı yapılacak (09.45)

Telkoder üyesi kuruluşlar basın toplantısıyla telekomünikasyon sektöründe serbestleşme kampanyasının lansmanını yapacak. (10.00)

Pegasus Havayolları'nın yeni nesil Boeing yatırımı 12 ve 13'üncü uçaklarınının teslimi, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda törenle gerçekleştirilecek. (14.30)

Türkiye-AB Hükümetlerarası Konferansında Gıda Güvenliği, Bitki ve Hayvan Sağlığı faslı müzakerelere açılacak.

Fenerbahçeli futbolcular, Kadıköy ve Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek. (09.00)

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yeni sporcusuyla sözleşme imzalayacak. (12.30)

Türkiye'de Fenerbahçe, Bursaspor ve Trabzonspor başta olmak üzere Turkcell Süper Lig takımları yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Beşiktaş ise Avusturya'da çalışmalarını gerçekleştirecek.

MKE Ankaragücü Saray Spor Tesislerinde yapılacak törende 3 futbolcu ile sözleşme imzalayacak (11.00)