Casillas: Galibiyeti hak ettik

Dünya Kupası'nda Portekiz'i saf dışı bırakan İspanya'nın tecrübeli kalecisi Iker Casillas elde ettikleri galibyeti olağanüstü bir zafer olarak değerlendirdi.

Casillas: Galibiyeti hak ettik
  Maç ; tan sonra basın mensuplarına bir aç ; ıklama yapan Casillas , ' İyi mü ; cadele ettik . İkinci yarıda da tempolu oyunumuzu sü ; rdü ; rdü ; k ve hak edilmiş bir galibiyete ulaştık . Olağan ü ; stü ; bir performansı olağanü ; stü ; bir zaferle taç ; landırdık . Cristiano ' nun bir iki şutu dışında kalemizde tehlike yaratamadılar . Bu turnuvada skoru korumayı ö ; ğrendik . Farkı aç ; mak iç ; in saldırabilirdik ancak buna hiç ; gerek yoktu . Portekiz ' i yenmenin gü ; ç ; olacağını biliyorduk . Bunu başardığımız iç ; in mutluyuz ' diye konuştu .

Ç ; eyrek finaldeki rakipleri Paraguay ' ı da değerlendiren başarılı oyuncu , ' Artık zayıf takım kalmadı . Kalan sekiz takım da birbirini yenebilecek gü ; ç ; te . Paraguay ' ın da oldukç ; a zorlu bir rakip olduğunu sö ; yleyebilirim . Aynı Şili gibi soğukkanlılıkla mü ; cadele ediyorlar . Yarı finale ç ; ıkmak iç ; in ç ; ok iyi mü ; cadele etmemiz gerekiyor ' diyerek sö ; zlerini noktaladı .

İspanya ile Paraguay , 3 Temmuz Cumartesi gü ; nü ; saat 21 : 30 ' da Johannesburg ' daki Ellis Park Stadı ' nda karşı karşıya gelecekler .