Başbakan Erdoğan'ın Emekliler Haftası mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hükümet olarak, toplumsal barışı ve gelir adaletini sağlamak, toplumun refahını arttırmak için gerekli reformları bir b

  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , hükümet olarak , toplumsal barışı ve gelir adaletini sağlamak , toplumun refahını arttırmak için gerekli reformları bir bir hayata geçireceklerini belirterek , " Herkesin hissettiği bu büyük değişim , kısa zamanda emeklilerimizin de günlük hayatına tamamen yansıyacaktır . " dedi .

Erdoğan , Emekliler Haftası dolasıyla yayınladığı mesajında , hayatlarının en verimli ve hareketli çağlarını , devletine , milletine hizmet ederek geçiren insanların , buna karşılık emeklilik dönemlerinde sağlıklı , huzurlu , müreffeh bir hayat sürmeleri en doğal hakları olduğunu ifade etti .

Ülke kalkınmasında çok değerli katkıları olan emeklilere en iyi mize en iyi hayat şartlarını sağlamak sosyal devlet anlayışının bir gereği olduğuna işaret eden Erdoğan , mesajına şöyle devam etti : " Hükümet olarak , toplumsal barışı ve gelir adaletini sağlamak , toplumun refahını arttırmak için gerekli reformları bir bir hayata geçiriyoruz . Sosyal güvenlik reformunu gerçekleştirmek için de göreve gelir gelmez önemli adımlar attık , atmaya devam ediyoruz . İnanıyorum ki , herkesin hissettiği bu büyük değişim , kısa zamanda emeklilerimizin de günlük hayatına tamamen yansıyacaktır . Bu düşüncelerle bütün emeklilerimizin Emekliler Haftası ' nı kutluyor , tüm vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum . "