Baptista seferi - SPOR

Adnan Sezgin, Romalı yıldızı bitirmek için İtalya’da

 

Adnan Sezgin , Romalı yıldızı bitirmek için İtalya’da

Galatasaray yöneticisi , Brezilyalı golcü için 4 milyon euro önerirken Ledesma için de Lazio yetkililerine 3 milyon euro’luk teklif sundu . Sezgin cevap bekliyor

Galatasaray’da transferde tek yetkili isim olan Futbol A . Ş Genel Müdür Adnan Sezgin , Julio Baptista ve Cristian Daniel Ledesma için İtalya’ya giderken kulüpleriyle transfer masasına oturdu . Öncelikle Brezilyalı Baptista için Romalı yöneticilerle buluşan Sezgin , 4 milyon euro teklif ederken , İtalyanlar’ı 6 milyon eurodan aşağıya inmedi . Süre isteyen Sezgin , 2 gün içinde yeniden Roma’yla görüşecek . Arjantinli Ledesma için Lazio’yla Türk menajer Ali Güven vasıtasıyla buluşan Sezgin , 3 milyon euro önerdi . Olumlu bir cevabın alınmadığı ve İtalyan yetkililerin süre istediği belirtildi . Baptista için Roma’da kalan Sezgin de Lazio’ya 2 gün süre tanıdı .

Marquez’den yeşil ışık

Galatasaray’ın listesindeki isimlerden Rafael Marquez , yeşil ışık yaktı . İspanyol basınına konuşan Meksikalı yıldız , “Dünya Kupası’ndan sonra Guardiola ile konuşacağım . Kulübede kalacaksam ayrılmak istediğimi ileteceğim . Galatasaray’ın ilgisini biliyorum . Ayrılmaya karar verirsem düşünebilirim” dedi .



Star Gazete