Trabzonspor'da 2 Ağustos Kutlamaları

-TRABZONSPOR'DA 2 AĞUSTOS KUTLAMALARI -BORDO-MAVİLİ KULÜBÜN 43. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ, SEZON AÇILIŞI VE TRABZONSPORLULAR GÜNÜ, 2 AĞUSTOS'TA YAPILACAK E

 

-TRABZONSPOR ' DA 2 AĞUSTOS KUTLAMALARI

-BORDO-MAVİLİ KULÜBÜN 43 . KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ,

SEZON AÇILIŞI VE TRABZONSPORLULAR GÜNÜ , 2 AĞUSTOS ' TA

YAPILACAK ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

TRABZON ( A . A ) - 03 . 06 . 2010 - Trabzonspor Kulübü ' nün 43 . kuruluş yıldönümü , sezon açılışı ve Trabzonsporlular Günü ' nün 2 Ağustos ' ta yapılacak etkinliklerle kutlanacağı bildirildi .

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada , ' Mazisi başarılarla , şanla dolu kulübümüzün kuruluş yıldönümü , Turkcell Süper Lig 2010– ; 11 sezonu açılışı ve gelenekselleşmesi planlanan Trabzonsporlular Günü büyük bir şenlikle kutlanacak ' denildi .

Kutlamalarda ünlü sanatçıların katılacağı konserler , kolbastı ve horon gösterileri , yeni sezon ürünlerinin sergileneceği defile gibi etkinliklere yer verileceğinin belirtildiği açıklamada , ' Bu etkinliklerin yanı sıra yeni sezona büyük hedeflerle girecek olan teknik heyet ve futbolcularımız da taraftarlarımızla buluşacak ' ifadelerine yer verildi .

Yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda kulüp tarihinde ilk kez 2 Ağustos ' un Trabzonsporlular Günü olarak ilan edileceği belirtilen açıklamada , şunlar kaydedildi :

' Tüm Trabzonsporlular ' ın bütün bir yıl olduğu gibi kenetlenmesinin planlandığı bu günü taraftarlarımızın birbirlerine hediyeler vererek kutlamaları için TS Club ve TrabzonCell tarafından çeşitli kampanyalar düzenlenecek . Trabzonsporluluk ruhu üst noktalara taşınacak . '

( SE-ORH-SÇ )

03 . 06 . 2010 14 : 53 : 44