Temize çıkmadan boşanmayacak

Akalın ile Bekensir’in yolları ayrılıyor. Akalın, kendisini dolandırdığı iddiasıyla eşine boşanma davası açarken, Bekensir’in “Önce beni temize çıkar” dedi.

 

Akalın ile Bekensir’in yolları ayrılıyor . Akalın , kendisini dolandırdığı iddiasıyla eşine boşanma davası açarken , Bekensir’in “Önce beni temize çıkar” dedi .

Sibel Can’dan sonra Demet Akalın da eşinin parasını çaldığı iddiasıyla boşanma davası açtı . Akalın’ın büyük aşk yaşadıklarını söylediği 4 aylık eşi Önder Bekensir’in kendisini dolandırdığı iddiasıyla boşanma davası açması magazin dünyasına bomba gibi düştü . Pazar günü konser için Bekensir’le gittiği Almanya’da yaptıkları şiddetli kavga sonrası ayrılma kararı alan Akalın’ın boşanma dilekçesi ise dikkat çekti .

Akalın dilekçede , eşini ortak kurdukları Fim Organizasyon Hizmet A . Ş . arayıcılığıyla konser paralarını düşük gösterip kalan parayı hesabına geçirmekle suçladı ve 300 bin TL’lik tazminat davası açtı . Eşinin kendisini “yakanı bırakmayacağım” diyerek tehdit ettiğini belirten Akalın , Bekensir’in önceki hafta Bodrum’da Cem Sebilci isimli erkek arkadaşıyla çekilen samimi fotoğrafını da delil olarak gösterdi . Bekensir ilk eşi Süreyya Yalçın’la yaptığı gibi Akalın’la da evlenmeden önce de mal talep etmeyeceğine dair evlilik sözleşmesi yapmıştı .

Akalın’ın avukatı Ersan Taştekin ile Bekensir’in avukatı Serpil Tanrıöver tarafların anlaşmalı boşanmasını sağlamak için dün akşam görüştü . Bekensir avukatı aracılığıyla “Demet dilekçedeki iddialarını geri alsın , beni kamuoyu önünde temize çıkarsın boşanmayı kabul edeyim” dedi ama Akalın dilekçedeki iddialarından geri adım atmayacağını belirtti .

Akalın’ın İstanbul’a dönünce ortada neden yokken “Boşanma davası açıyorum , artık avukatlarımız görüşsün” diyerek kendisine mesaj attığını belirten Bekensir , “Ben boşanmak istemiyorum . Demet bu iddialarını temizleyecek . Demet’in bu iddialarını kabul etmiyorum . Ben her şeyi kanıtlarım , o zor durumda kalır” dedi . Bekensir , Akalın’ın dilekçedeki ifadelerinin kendisini küçük düşürdüğü , şeref ve haysiyetini ağır şekilde zedelediği için karşı dava açacağını da açıkladı .




Akşam