Sahibinden Satılık Dünya Kupası

2010 Dünya Kupası'nın başlamasına kısa bir süre kala Güney Afrika'daki heyecan giderek artmaya başladı. Güney Afrika'da yaşayan halk ticari kazanç elde etmek için Dünya kupası yaparak kazanç elde etmek istiyorlar.

Sahibinden Satılık Dünya Kupası
  11 Haziran - 11 Temmuz tarihleri arasında Gü ; ney Afrika ' da dü ; zenlenecek olan Dü ; nya Kupası ö ; ncesi ü ; lkede heyecan artmaya başladı .

Turnuvada mü ; cadele edecek olan takımların Johannesburg ' a gelmesiyle Gü ; ney Afrika ' da yaşayan halk da yavaş yavaş ticari kanallarını devreye sokmaya başladı .

Dü ; nya Kupası boyunca , turnuvada mü ; cadele edecek takımları kullanarak gelen vatandaşların ilgisini ç ; ekmeye ç ; alışan Gü ; ney Afrikalılar , kent merkezlerinde oluşturdukları ç ; adırlar ve mini alışveriş merkezi haline getirdikleri geniş dairelerde birbirinden ilginç ; ü ; rü ; nleri satışa sunuyor .

2010 Dü ; nya Kupası ' nda mü ; cadele edecek olan takımların bayrakları ile donatılan mini alışveriş merkezlerinde posterler , ç ; ıkartmalar , değişik tasarımları iç ; eren futbol topları , bayraklar , ç ; antalar , maskeler , vuvuzelalar ve en ilginci ise boy boy Dü ; nya Kupaları satılmakta . . . Sporx