NT Mağazaları, şube sayısını 103'e çıkardı

Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından '2010 Yılının Altın Markası' olarak belirlenen NT Mağazaları, 103. şubesini Ankara Karanfil Sokak'ta açtı.<

  Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından ' 2010 Yılının Altın Markası ' olarak belirlenen NT Mağazaları , 103 . şubesini Ankara Karanfil Sokak ' ta açtı .

Yeni mağazada sınavlara hazırlık ve diğer kitap çeşitleri , kırtasiye ürünleri , bilgisayar , elektronik ürünler ve daha bir çok kategoride ürün satışı yapılıyor . Satış hizmeti dışında kültürel faaliyetlere de yer veriliyor . NT mağazasının alt katında bir kültür merkezi oluşturma hazırlıkları ise devam ediyor . Bu mekân sayesinde imza günleri , yazar-okur buluşmaları , konferanslar ve çocuklara yönelik aktiviteler yapacak olan Karanfil şubesi Ankaralıların yeni kültür merkezi olma iddiasında .

Konuyla ilgili açıklama yapan NT Mağazaları Genel Müdürü Şeref Zekai Kolak , " Yeni şubeler açmadaki en büyük hedefimiz kitap merkezli bir yaşam oluşturmaktır . Gelişmekte olan ülkemizde kitaba olan ihtiyaç her geçen gün artmaktadır . NT olarak bu ihtiyacı karşılamak en büyük görevimizdir . " dedi .