Lancia'dan Müthiş Tasarım Çalışmaları!

Stil sahibi marka ve tasarım anlayışıyla dikkat çeken İtalyan otomobil üreticisi Lancia, üzerinde çalışmalar yapılan yeni çalışmalar ve kimi geçmiş tarihli projelerin eskizlerini ilk kez gün ışığına çıkardı. 104 yıllık otomobil üreticisinin parlak geleceği hakkında da fikir veren bu çalışmalar, Lancia CEO'su Olivier Francois önderliğinde mevcut üs

Lancia'dan Müthiş Tasarım Çalışmaları!
 
İtalyan lü ; ks otomobil ü ; reticisi Lancia , henü ; z hiç ; birine yeşil ışık yakılmamış olsa da geleceğe dair ipuç ; ları sunan ve heyecan veren projeler hakkında fikir veren tasarım eskizlerini ilk kez yayınladı . 104 yaşındaki otomobil ü ; reticisinin başta Lancia Delta gibi başarılı modelleri iç ; eren model gamına katılması planlanan yeni ü ; rü ; nleri hakkında yapılan geç ; miş tarihli ç ; alışmaları da iç ; eren eskizler arasında ö ; zellikle spor otomobil odaklı ç ; alışmalar dikkat ç ; ekiyor .


Lancia Monte Carlo adını taşıyan spor otomobil eskiz ç ; alışması , başta Delta modeli olmak ü ; zere Lancia ' nın diğer modellerinin DNA ' sını taşıyan unsurlara sahip olmasıyla ö ; n plana ç ; ıkıyor . Lancia ' nın 1970 ' lı yıllara ait efsanevi Monte Carlo modelinin yeni yü ; zyıldaki yansımasını temsil eden Monte Carlo ç ; alışması kadar diğer spor otomobil odaklı eskiz ç ; alışmaları da agresif ve şık projeleri net biç ; imde ortaya koyuyor . Bununla birlikte tü ; m bu ç ; alışmalar yeni nesil Thesis ve potansiyel bir crossover SUV ' un tasarım olasılıkları hakkında da fikir veriyor . Lancia Tasırım Merkezi ' nin vizyonunu net biç ; imde ortaya koyan deneysel &ldquo ; Velo&rdquo ; gibi fü ; tü ; ristik proje kadar &ldquo ; Heres&rdquo ; gibi yeni nesil kü ; ç ; ü ; k şehir otomobil modeli eskizi gibi ç ; alışmalarda ilk kez gü ; n ışığına ç ; ıkan unsurlar arasında yer alıyor .

otomobilgazetesi