Kutluay: İlk Üçte Yer Alırız Bandırma

-KUTLUAY: İLK ÜÇTE YER ALIRIZ BANDIRMA (A.A) - 03.06.2010 - ESKİ MİLLİ BASKETBOLCU İBRAHİM KUTLUAY, TÜRKİYE'DE YAPILACAK DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASI'

-KUTLUAY: İLK ÜÇTE YER ALIRIZ

BANDIRMA (A.A) - 03.06.2010 - Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, Türkiye'de yapılacak Dünya Basketbol Şampiyonası'nda milli takımın ilk üç arasında yer alacağını düşündüğünü söyledi.

Bandırma Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda öğrencilerle bir araya gelen Kutluay, Türk basketbolunun bir süredir uluslararası alanda arzu edilen başarılara imza atamadığını belirtti.

Türk basketbolunun artık kendi ekolünü oluşturması ve yeni bir basketbol felsefesine yönelmesi gerektiğini anlatan Kutluay, 'Bunun için yeni bir jenerasyon ve yeni hedefler gerekli. Basketbol Milli Takımı iyi bir hazırlık dönemi geçiriyor. Dünya Basketbol Şampiyonası'nda milli takımın ilk üç arasında yer alacağını düşünüyorum. Türkiye bu güce sahip' dedi.

Kutluay, Fenerbahçe Ülker'in Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonluğu kazanmasına ilişkin de 'Fenerbahçe Ülker, final serisindeki istekli oyunuyla hak ettiği şampiyonluğa ulaştı. Sarı-lacivertli camiayı kutluyorum' dedi.

03.06.2010 12:29:30