Kursiyerlerden Kurdele-nakış Sergisi

Talas Belediyesi'nin açtığı meslek edindirme kurslarını tamamlamış 50 kadın kursiyerin eserlerinden oluşan 205 parça elde kurdele-nakış ürünün açılışı, Nevin Akyurt Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Kursiyerlerden Kurdele-nakış Sergisi
  Programa Talas Kaymakamı Salih Bıçak , Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım , İl Genel Meclisi Başkanı Saadettin Aydın , Talas Kadın Meclisi Başkanı Rezan Aktaş , kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı .
2 ay süren kurdele nakış kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarının da verildiği programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yıldırım , " Hanım kardeşlerimizin önemli , özenli ve incelikli çalışmalarına şahit olmaya devam ediyoruz . Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum . Biz belediyeciliği yalnızca yol , su , kaldırım yapmak olarak değil , sosyal belediyecilik olarak da görmekteyiz . Yaşlılarımıza , gençlerimize , çocuklarımıza ve özellikle de kadınlarımıza ne kadar hizmet edebiliyorsak , o kadar mutlu oluyoruz . İnşallah meslek edindirme kurslarımız aratarak devam edecek . Bu anlamda , Bayan Kültür Meclisi yönetimi olarak gayretli bir çalışma yürüten kadınlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum . Onlar , Bayan Meclisi olarak Talas ' ta yaşlılarımızın bakımından , kadınlarımızın gerek sağlık alanındaki , gerekse eğitim alanındaki ihtiyaçlarını tespit ederek yardımcı olmak için büyük bir gayret içerisindeler . Bu çalışmanın daha da gelişerek devam etmesini temenni ediyorum " şeklinde konuştu .
Açılışın ardından protokol ve davetliler kurdele nakışı kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserlerinden oluşan sergiyi beğeniyle gezdiler .