Küçükler, Ak Gençlerle Buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Teşkilatı ile bir araya geldi

Küçükler, Ak Gençlerle Buluştu
  Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler , AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Teşkilatı ile bir araya geldi . Partili gençlerle sohbet eden Başkan Küçükler , gündeme ilişkin konular hakkında değerlendirmelerde bulundu .
AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu , Palandöken Gençlik Kolları Başkanı Recep Polat , Aziziye Gençlik Kolları Başkanı Resul Canımoğlu , Yakutiye Gençlik Kolları Başkanı Emre Aksakal , İl Gençlik Kolları Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe gençlik kollarına mensup partililerin de bulunduğu görüşmede Başkan Küçükler , gençlerle karşılıklı fikir alışverişinde bulundu . Başkan Ahmet Küçükler , Ak gençliğin yarınların gençleri olacağını belirterek , gençlere ; kendilerini olabildiğince yetiştirmeleri , meselelere vakıf , bilgili ve donanımlı bireyler haline gelmelerini tavsiye etti . Gençlik kolları mensuplarına Erzurum ' da yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Küçükler , 6 yılda Erzurum ' da hayal olan hizmetlere imza attıklarını ifade ederek , " Şehrimizin modern bir görünüm kazanması için yolumuza devam ediyoruz " dedi .
AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu ise , Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler ' le bir araya gelmiş olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi . Tarıkdaroğlu , " Sayın Başkanımızı aramızda görmekten dolayı tüm arkadaşlar adına memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum . Türkiye ' nin en genç büyükşehir belediye başkanının şehrimizden seçilmiş olmasının biz gençler için ayrı bir anlamı var . Büyükşehir Belediye Başkanımızın genç ve başarılı olması , biz gençlerinin ideallerini daha da sağlamlaştırmaktadır . " diye konuştu .
Tarıkdaroğlu , Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları anlatmak için geceyi gündüze katacaklarını ifade ederek , " Şehrimize verilen çok önemli hizmetlerden halkımızın haberdar edilmesi ; bizim için de çok büyük bir anlam ifade ediyor " dedi .