İstanbul'dan Aralık'taki ana okullarına giyim ve kırtasiye yardımı

İstanbul Bilfen Eğitim Kurumları tarafından Iğdır'ın Aralık ilçesindeki ana okullarına 2 kamyon giyecek ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Aralık

İstanbul Bilfen Eğitim Kurumları tarafından Iğdır'ın Aralık ilçesindeki ana okullarına 2 kamyon giyecek ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Aralık Milli Eğitim Müdürlüğü'nün girişimiyle, İstanbul Bilfen Eğitim Kurumları tarafından gönderilen giyim, kırtasiye ve oyuncaklardan oluşan 2 kamyon yardım paketi ve eğitim materyali, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, İl Genel Meclisi Başkanı Resul Şek, öğretmenler ve muhtarların katılımıyla ilçedeki 15 ilköğretim okulunda faaliyet gösteren ana okullardaki öğrencilere dağıtıldı.

Bilfen Eğitim Kurumları'na teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Aksoy, okul öncesi eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. Anaokulu eğitimi konusunda Milli Eğitim Bakanlığı'nınciddi çalışmaları olduğunu ifade eden Aksoy, "Anaokulu eğitimini yaygınlaştırma çabası içerisindeyiz. Anaokulu eğitimleri yaygınlaştırılması öğrencilerimizin ilköğretimdeki başarısına da büyük oranda yansıyacaktır. Bilfen Eğitim Kurumları gibi kardeş okullarından gelen desteklerde bizlere güç katacaktır. Çünkü öğrencilerimize hediye gönderen aynı eğitim kurumları önümüzdeki dönemde ana okullarımızın mobilya ve çeşitli eksiklerinin giderilmesi konusunda çalışma yapacaklarını bildirildiler." dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Resul Şek ise, yardımlardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu Aralık tarihinde bir ilktir. Aralık ilçemiz alışılmışın dışında bir uygulamaya sahne olmuştur. Kendilerine ve bu yardımı gönderen Bilfen Eğitim Kurumları'na teşekkür ederim." ifalerini kullandı.