Dekandan Kpss Açıklaması

Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Coşkun, Kamu Personeli Seçme Sınavı başvurularının 31 Mayıs-2 Temmuz arasında olduğunu açıkladı.

Dekandan Kpss Açıklaması
  Zonguldak Karaelmas Üniversitesi ( ZKÜ ) Kdz . Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof . Dr . Erdal Coşkun , Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi ( ÖSYM ) tarafından gerçekleştirilecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Ortaöğretim/Önlisans için başvurularının 31 Mayıs-2 Temmuz 2010 tarihleri arasında yapılacağını duyurdu . Sınava katılmak isteyen adayların 2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans Kılavuzu ile Aday Bilgi Formundan oluşan başvuru evrakını ÖSYM ' nin www . osym . gov . tr adresli Internet sitesinden temin edebileceğini , adayların kayıt için , aday bilgi formunu doldurarak sınav ücretini yatırdıkları bankadan alacakları dekont ve nüfus cüzdanları ile birlikte Ereğli Eğitim Fakültesindeki ÖSYM bürosuna başvuracağını söyledi .
ÖSYM İlçe Sınav Merkezi Yöneticisi ve Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof . Dr . Erdal Çoşkun açıklamasında , başvuru işlemlerini sürecin sonuna bırakmadan tamamlamaları gerektiği konusunda adayların duyarlı olmalarını istedi .
2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans Sınavları 26 Eylül 2010 Pazar günü gerçekleştirilecek .