Tango zamanı - SPOR

Aslan, Arjantinli orta saha oyuncusu Ledesma için pazarlık masasında

 

Aslan ,  Arjantinli orta saha oyuncusu Ledesma için pazarlık masasında

Galatasaray daha önce Lincoln’ün yerine düşündüğü Lazio’lu star için yeniden harekete geçti . İtalyanlar 10 milyon euro bonservis bedeli isterken ,  rakam çok yüksek geldi

Transferde beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Galatasaray , Cristian Ledesma’ya döndü . Sarı-Kırmızılılar , Lincoln’ün ayrıldığı dönemde de gündeme aldıkları Arjantinli orta saha oyuncusu için Laziolu yöneticilerle pazarlık masasına oturdu . İtalyanlar 28 yaşındaki orta saha oyuncusu için 10 milyon euro bonservis bedeli istediler .  Bu rakamı fazla bulan Galatasaray ise indirim yaptırmak için çaba harcıyor . Rakamı 5-6 milyon seviyesine çekmeye çalışan Cim-Bom , Ledesma’yı ise 1 milyon euro’ya ikna etmeyi hedefliyor .

JUVENTUS VE GENOA DA PEŞİNDE

Yıldız futbolcunun peşinde Genoa ve Juventus kulüplerinin de olması nedeniyle elini çabuk tutmaya çalışan sarı-kırmızılı yöneticilerin bugün Lazio ve Arjantinli oyuncunun menajeri ile bir görüşme daha yapması bekleniyor . Ledesma , Lazio’dan önce Buco Juniors ve Lecce formasını giymişti .

Rijkaard’ın faturası ağır

Liverpool’un Frank Rijkaard hamlesi geri tepti . . . Başkan Adnan Polat’ı telefonla arayarak “Rijkaard’ı bize verin” diyen Ada kulübünün yöneticileri geri adım atmak zorunda kaldı . Hollandalı oyuncunun menajerinin , “Galatasaray’ı ikna ederseniz , Rijkaard gelir . Ancak yıllık 6 milyon euro ücret istiyor” dedi . Galatasaray Kulübü’ne ödenecek tazminat da en az 2 milyon euro’yu bulacağı için İngiliz kulübünün yöneticilerinin sıkıntıya girdiği belirtildi . The Mirror Gazetesi de “8 milyon euro’luk maliyet Liverpool’a fazla gelir . Nakit sıkıntısı çeken Liverpool’un ABD’li sahipleri Tom Hicks ve George Gillet için bu büyük bir rakam . Bunu karşılayamazlar . Liverpool’un bundan sonraki bir numaralı hedefi Fulham’ın menajeri Roy Hodgson” diye yazdı . Bu gelişmelerin ardından Galatasaraylılar da rahat bir nefes aldı .

• ALPER MERT





Star Gazete