Mhp İl Başkanı Mehmet Erdoğan:

MHP Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, referandumu ve parti çalışmalarını anlatmak için 13 milletvekilinin Sakarya'ya geleceğini söyledi.

  İl binasında bir basın toplantısı düzenleyen Erdoğan , 1-2 Temmuz tarihlerinde 13 milletvekilinin Sakarya ' ya geleceğini ifade ederek , " 13 milletvekilimiz Sakarya ' ya gelerek , MHP ' nin 12 Eylül de yapılacak olan referanduma neden hayır diyeceğini halkımıza anlatacaklar . 2 gün boyunca ilçelere yapılacak gezilere Genel Başkan Yardımcımız Prof . Dr . Münir Kutluata , Milletvekilleri Cemaleddin Uslu , Dr . Abdülkadir Akcan , Mustafa Kalaycı , Mehmet Akif Paksoy , İzzettin Yılmaz , Murat Özkan , Prof . Dr . Osman Durmuş ,
Prof . Dr . Akif Akkuş , Mümin İnan , Erkan Akçay , Prof . Dr . Alim Işık , ve Mustafa Kemal katılacaklar " dedi .
AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ' ün " MHP tabanı referandumda evet oyu kullanacaklar " sözüne cevap veren Erdoğan , " Sayın vekil sanırım MHP tabanını yeterince tanımamış . MHP tabanı şuursuz bir taban değil . MHP tabanı toplama bir taban değil . Dünya menfaatleri uğruna ilkesiz , 3 . 5 kuruş uğruna menfaatlerini , fikrini satan bir taban değil . Sayın vekil başka kapıya gitsin " diye konuştu .