Fenerbahçe'de Güiza krizi!

Fenerbahçe'de 2010-2011 futbol sezonunun startı verilirken, İspanyol golcü Daniel Güiza takımının ilk antrenmanına katılmadı.

  Fenerbahçe ' de 2010-2011 futbol sezonunun startı verilirken , İspanyol golcü Daniel Güiza takımının ilk antrenmanına katılmadı .
Sarı-lacivertli takım Samandıra ' daki Can Bartu tesislerinde yeni sezon için ilk çalışmasına çıktı . Teknik direktörlük görevine getirilen Aykut Kocaman ilk antrenmanda takımın başında yer aldı .

Sezon açılış tarihi ve saatinin belirlenmiş olmasına rağmen İspanyol futbolcu Güiza , antrenmana katılmadı . Guüzi ' nın bu davranışından ötürü yönetim tarafından ceza verileceği öğrenildi .

Yeni transfer İlhan Eker ve sezonun ilk yarısında kadro dışı bırakıldıktan sonra Fransa ' nın Toulouse takımında kiralık olarak forma giyen Kazım Kazım da yeni sezon hazırlıklarına katıldı .

Antrenman öncesi futbolcularla bir toplantı yapan Kocaman , " geçen sezon kötü bir final yaptık ama hayat devam ediyor . Mücadele ettiğimiz her kulvarda son derece iyi götürdük ancak sonunu getiremedik . Yeni bir sezona başlıyoruz , herkese sakatlıktan uzak başarılı iyi bir sezon diliyorum . Daha sert ve temaslı antrenmanlar yapacağız . Takım disiplini , meslek ve iş disiplinini ön planda tutacağız . Herkesten beklediğim futbol mesleğine ve arkadaşlığa saygı göstermesi " dedi .

Sarı-lacivertliler , yaklaşık iki saat süren ilk çalışmada koşunun ardından topla çalışmalar yaptı . Antrenman pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maçla tamamlandı .

Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz koşu yapıp tesislere girerken Andre Santos ile Özer de tesislerde çalıştı . Christoph Daum döneminde forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılacağı yönünde haberlerle gündeme gelen , yönetimin sözleşmesini tek taraflı uzatması bir ara sorun olan Semih de takımla çalışmalara başladı .

Sarı-lacivertli ekipte geçen sezondan itibaren A takımla çalışmalara başlayan Okan ve Gökay ' dan sonra genç oyuncular Hasan ve Berk de A takıma katıldı .


CNN Türk