Çüsk Kano Takımı Eskişehir'e Gidiyor

Çukurova Üniversitesi Kano takımı Eskişehir'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmak üzere 1 Temmuz'da Adana'dan ayrılacak.

Çüsk Kano Takımı Eskişehir'e Gidiyor
  Eskişehir ' in Mamuca gölünde yapılacak olan şampiyona 3 Temmuz ' da başlayacak ve iki gün sürecek . Çukurova Üniversitesi Kano takımı 15 sporcuyla katılacağı şampiyonada derece elde etmenin yanı sıra Milli Takıma sporcu vermeyi hedefliyor .
Kano İl Temsilcisi ve Çukurova Üniversitesi Kano takımının Antrenörü Tolga Çelik , 15 sporcuyla katılacakları Eskişehir ' deki şampiyonada derece yapmak istediklerini söyledi . Üniversite ' den gerekli desteği gördüklerini belirten Tolga Çelik , sponsorların da kano ve kürek sporuna ilgi göstermelerini ve sponsor olmaları halinde çok daha büyük başarıların gelebileceğini söyledi . Çelik , Adana ' da 10-11 ay antrenman yapılabilecek bir Seyhan Baraj Gölü olduğuna dikkat çekerek , " Yurt dışından takımlar gelip bizim gölümüzde 1 ay antrenman yapıyorlar . Su sporları desteklendiği zaman Seyhan Baraj Gölünün şenleneceğine inanıyorum " dedi .
Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Bilbek , ise , Üniversite olarak 12 branşta faaliyet gösterdiklerini ve bu branşlar içerisinde yer alan Kano ' nun önemli bir yer tuttuğunu dile getirerek , " Eskişehir ' deki şampiyonada derece bekliyoruz " dedi . Üniversite ' nin katkılarıyla 12 ayrı dalda faaliyette olduklarını anlatan Mehmet Bilbek , kano sporuna ilgi gösterilmesini hatta sponsorların amatör sporlara katkı koyarak ilerlemesini sağlamaları gerektiğini savundu .