Cihan Haber Ajansı Gündemi

Endonezya Cumhurbaşkanı Susılo Ankara'da

Konuk Cumhurbaşkanı ilk olarak Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından resmi törenle karşıl

  Endonezya Cumhurbaşkanı Susılo Ankara ' da

Konuk Cumhurbaşkanı ilk olarak Çankaya Köşkü ' nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından resmi törenle karşılanacak . İkili görüşmenin ardından Gül ve Susılo ortak basın toplantısı düzenleyecek . Endonezya Cumhurbaşkanı Yudhoyono , Çankaya Köşkü programı dışında Başbakan Erdoğan ve Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin ile görüşecek . Yudhoyono , Meclis Genel Kurulu ' nda milletvekillerine hitap edecek . ( 10 . 30/10 . 45/11 . 15/12 . 15/15 . 00/16 . 00/16 . 30 )

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu , Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım , Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız , Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Yenimahalle ' de ' Türk Boğazlarında Geçiş Güvenliği ve Çevre Faktörleri ile İlgili Bakanlar Düzeyinde İstişare Toplantısı ' na katılacak ( 09 . 45 )

Meclis ' te sırasıyla MHP , AK Parti , BDP ve CHP grup toplantıları gerçekleşecek . ( 10 . 30/11 . 30/12 . 30/13 . 30 )

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin , Suriye ' nin başkenti Şam ' a gidecek . ( 18 . 30 )

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün , Hotel İçkale ' de Esnaf Strateji Belgesi ' ni Birlik Başkanlarına anlatacak ve sorunlarını dinleyecek . ( 10 . 00 )

Devrimci Karargah davasında sanıkların yargılanmasına İstanbul 9 . Ağır Ceza Mahkemesi ' nde devam edilecek . ( 09 . 00 )

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım , Ankara Garı ' nda TCDD ve TRT işbirliğinde yola çıkacak ' Balkan Ekspresi ' için düzenlenen törene katılacak ( 15 . 00 )

Kuzey Irak ' taki Kandil ve Mahmur kamplarından gelenlerin yargılanmasına Diyarbakır ' da devam edilecek . ( 10 . 00 )

BDP , Şeyh Sait ve arkadaşlarının idam edilişinin yıl dönümü nedeniyle konferans düzenliyor . ( 14 . 00 )

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( TİGEM ) , Bursa Karacabey Tarım İşletmesi Müdürlüğü , 50 baş safkan Arap tayını ihale us usulüyle satacak . ( 13 . 00 )

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Gaziantep ' e geliyor . Günay , Zeugma antik kentini ve arkeoloji müzelerini ziyaret edecek .

Türkiye ' nin az gelişmiş bölgelerinde okuyan üniversite öğrencilerine üyemiz uluslararası şirketlerde staj imkanı sunan Koza Projesi ' nin 2010 dönemi törenle başlayacak . ( 09 . 30 )

Türk Ekonomi Bankası ve akaryakıt sektörünün öncü kuruluşlarından Total işbirliğine gidiyor . ( 10 . 00 )

Gurbetçi ailenin 5 ferdi bugün toprağa verilecek

Danimarka ' dan memleketi Sivas ' a dönerken Afyonkarahisar ' da trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden 5 kişilik gurbetçi ailenin cenazeleri bugün toprağa verilecek .

Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan Erbil ' e geliyor . Zafer Çağlayan , 2 gün sürecek ziyareti sırasında Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani , Bölgesel Kürt Hükümeti Başbakanı Berham Salih , Neçirvan Barzani ve Sanayi ve Ticaret Bakanı Sinan Çelebi ile bir araya gelecek .

ABD Başkanı Barack Obama , Suudi Arabistan Kralı Abdullah ile ABD ' nin başkenti Washington ' da görüşecek .

AVRASYA FEED

Devlet Bakanı Mehmet Aydın Kazakistan ' ın başkenti Astana ' da düzenlenen ' AGİT Uluslararası Hoşgörü ve Ayrımcılığın Önlenmesi Konferansı ' na katılıyor .

Özbekistan ' ın başkenti Taşkent ' te temaslarda bulunan ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Eric Schwartz basın toplantısı düzenleyecek .

SPOR

Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2010 İl Spor Merkezleri Açılış Töreni Anıttepe Avni Bulduk Futbol Sahası ' nda gerçekleştirilecek ( 11 . 30 )

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yapacağı idmanla sürdürecek . ( 09 . 30 )

Trabzonspor Basketbol Takımı Genel Direktörü Doğan Hakyemez , Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ' nde basın toplantısı düzenleyecek . ( 11 . 30 )