Beldibi Sanat Günleri Başlıyor

Marmaris'e bağlı Beldibi beldesinde ilki 2004 yılında yapılan ve geleneksel hale gelen Beldibi Sanat Günleri Etkinliklerinin yedincisi bu hafta sonu başlıyor

Beldibi Sanat Günleri Başlıyor
  3 Temmuz Cumartesi akşamı Türk Sanat Müziği ' nin en beğenilen solistlerinden Hüner Coşkuner ' in açılış konseriyle start alacak etkinlikler kapsamında , 10 Temmuz ' da Türk Halk Müziği ' nin güçlü sesi Bedia Akartürk , 17 Temmuz ' da Türk popüler müziğinin sevilen ismi Atiye ve son olarak 24 Temmuz ' da ezgileri Türk kültürü ve gelenekleriyle dolu Aşık Sefai ile Nefes Nefes Anadolu sahne alacak . Beldibi Açık Hava Gösteri Merkezi ' nin ev sahipliğini yapacağı tüm etkinlikler saat 21 . 30 ' da başlayacak . Tüm sanatseverler , eğlenceli , unutamayacakları saat geçirmek isteyenler , etkinlikleri ücret ödemeksizin izleyebilecek .
Etkinlikler hakkında kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bir basın toplantısı düzenleyen Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli , şunları söyledi : " Kısıtlı mali imkanları olan Beldibi Belediyesi , Belde kültürüne ve sosyal hayatına çok olumlu katkıları olan Beldibi Sanat Günleri Etkinliklerini önemseyerek ve özveriyle devam ettirmektedir . Geçtiğimiz yıllarda her türlü zorluğa ve imkansızlığa rağmen , herhangi bir aksaklığa sebep olmadan başarıyla sürdürülen Etkinliklerin bu yılda aynı şekilde geçeceğine olan inancımla , etkinliklerimize Beldibili vatandaşlarımla birlikte tüm Marmarisli sanat severleri temmuz ayında her Cumartesi akşamı Beldibi Açıkhava Gösteri Merkezi ' nde görmekten mutluluk duyacağız "
Başkan İspirli , etkinliklerin takvimi sürdüğü sıralarda milletimizi üzücü olayların gelişmesi halinde programlarını değiştirip , iptal edebileceklerini belirterek , " Her zaman olduğu gibi , umudumuz ve isteğimiz , milletimizin , hiçbir zaman üzücü şeyler yaşamamasıdır . Üzücü olayların gelişmesi halinde halkımızın üzüntüsünü ve duyarlılığını mutlaka paylaşacağız " diye konuştu .