Assassin's Creed 3 söylentileri cevaplandı

Patrice Desilets, Assassin's Creed 3 için var olan söylentilere son verdi.

Assassin's Creed 3 söylentileri cevaplandı
  Şeker Jade Raymond ' dan Assassin ' s Creed ' in yapımcılığını devralan Patrice Desilets ' ten ilginç ; aç ; ıklamalar geldi . Assassin ' s Creed Brotherhood ' un ç ; ıkmasına ç ; ok uzun bir zaman yok . Patrice bu boşluğu dolduracak birkaç ; sö ; ylentiye son verdi .

Assassin ' s Creed ' i bitirenler bir sonraki oyunun 2 . Dü ; nya Savaşı ' ında geç ; eceğini sö ; ylemeye başladılar . Bu sö ; ylenti aldı başını gitti . İkinci oyunun ç ; ıkmasına yakın yeni bir sö ; ylenti daha aç ; ığa ç ; ıktı . Yeni sö ; ylentide Japonya ' nın feodal dö ; nemine bir ziyarette bulunacağımız ü ; zerineydi .

Gametrailers ' ın bağlı olduğu MTV ' nin sitesinde yayınlanan ö ; zel rö ; portajda Patrice , Assassin ' s Creed 3 ' ü ; n 2 . Dü ; nya Savaşı ' nda geç ; meyeceğini dile getirirken , Hitler ' i ö ; ldü ; rmekten bıkmadınız mı diye hayıflandı . Akabinde Ubisoft ' un Japon tarihini işleyecek şevklerinin de gene Japonlar tarafından kırıldığını dile getiriyor .

Rö ; portaj sonunda Patrice , kısa bir sü ; re sonra satışa sunulacak olan Assassin ' s Creed Brotherhood ' un sonunda 2 . oyundakiden daha fazla şaşkınlık yaşayacağımızı vurguluyor .