Ak Parti Turgutlu İlçe Divan Toplantısı

AK Parti Manisa İl Başkanı Abdurrahim Arslan, hükümetin yatırımlarla değil özellikle son zamanda sadece terörle ilgili eleştirildiğini ifade ederek, "Tam terör konusu çözülme noktasına geliyor hemen birileri tarafından tekrardan hareketlendiriliyor

Ak Parti Turgutlu İlçe Divan Toplantısı
AK Parti Manisa İl Başkanı Abdurrahim Arslan, hükümetin yatırımlarla değil özellikle son zamanda sadece terörle ilgili eleştirildiğini ifade ederek, "Tam terör konusu çözülme noktasına geliyor hemen birileri tarafından tekrardan hareketlendiriliyor. Çünkü terörün bitmesini istemeyenler var." dedi.
AK Parti Turgutlu İlçe Teşkilatı Belediye Düğün Salonu'nda aylık ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İl Başkanı Abdurrahim Arslan, Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Azman, Belediye Başkanı M. Serhat Orhan, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı. İl yönetiminden Turgutlu İlçe Koordinatörü Osman Sönmez'in divan başkanı seçildiği toplantıda açılış konuşmasını AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Azman yaptı. Azman, yeni açılan teşkilat binasının Turgutlu'ya yaraşır bir yerde ve şekilde faaliyet gösterdiğini belirterek, kendilerine destek olan yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Başkanı Serhat Orhan'a teşekkür etti. Gündemdeki konulara değinen Azman, "Son zamanlarda yapılanları hepimiz görmekteyiz. Bunların hepsi 12 Eylül sancısıdır. İnşallah 12 Eylül 2010'da yapılacak olan referandumun ardından ülkemiz daha güzel yarınlarla karşılaşacaktır. Bunu engellemeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu nedenle AK Parti teşkilatları olarak bizlerin çok çalışması gerekmektedir" dedi.
AK Parti Manisa İl Başkanı Abdurrahim Arslan, 15 Mayıs-15 Haziran aralığında Manisa il genelinde 2 bin 113 üye kaydı gerçekleştirdiklerini söyledi. Türkiye'nin AK Parti'ye ihtiyacı olduğunu öne süren Arslan, şöyle devam etti: "7.5 yıllık iktidarımız döneminde hala daha akın akın üyelik işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu nedenle diğer siyasi partiler bu konuda bizim rakibimiz olamazlar. Ayrıca yapılan hizmetlerimizden bahsetmeye kalkarsak sabahlara kadar sürer. Bu konuda sadece Turgutlu-İzmir ve Turgutlu-Manisa arası yolu söylesem sanırım her şey için yeterli olacaktır. Biz AK Parti olarak ülkenin dör bir yanında bunun gibi nicelerini yapıyoruz. Önceki dönemleri hepimiz hatırlar. Yapılacak olan bir yapının temeli atılır, üzerinden yıllar geçer, yapılar bir türlü bitirilemezdi. Öyle ki, kimi zaman bir yapı onlarca hükümet görürdü. Şimdi bizim dönemimizde 40 yılda bitirilen barajlar artık 2 yılda bitiriliyor. Temelini attığımız yapının temel atma töreninde açılış tarihlerini veriyoruz. Bu AK Parti kadrolarının farkıdır."
Ülke gündemine ilişkin sözlerine devam eden Arslan, "Muhalefet partilerinin bizlere yüklendiği tek nokta yatırımlarımız değil tek nokta terördür. Dikkat edilirse, tam terör konusu çözülme noktasına geliyor hemen birileri tarafından tekrardan hareketlendiriliyor. Çünkü terörün bitmesini istemeyenler var. Bu gün milliyetçi geçinen siyasi partiler OHAL kurulmasını istiyor. Geçmişe baktığımızda OHAL'in olduğu yıllarda terör ile ilgili hiçbir şey değişmemiştir. Bizler Allah'ın izniyle bu sorunu 'Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi' ile çözeceğiz. AK Parti olarak OHAL'e karşıyız. Türkiye'de herkes eşittir, birinci sınıf vatandaştır. Bunu da böyle bilsinler." dedi.
ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ
Muhalefet partilerinin biribirinden farklı olmadığını iddia eden Arslan, "Yapılan anayasa değişikliği çalışmalarında tüm Türkiye, CHP, MHP ve BDP'nin nasıl ortak hareket ettiğini gördü. Ama halkımız gerçekleri gördü ve anladı. İnşallah; kaderin bir cilvesi olacak belki de ama gelin görün ki 12 Eylül darbe anayasayı, cunta anayasası yine 30 yıl sonra 12 Eylül'de değişecektir. Bunu muhalefet partileri de çok iyi biliyorlar ki anayasa bu referandumdan yüzde 65 ile çıkacaktır. Bizler AK Partililer olarak bu oranı daha da fazlalaştırmak için tüm çabamızı göstermek zorundayız. Bizim daha fazla çalışmaktan başka şansımız lüksümüz yok arkadaşlar. Geceli gündüzlü çalışıp halkımıza gerçekleri anlatacağız. Yapılan hizmetlerimiz zaten ortadadır." diye konuştu.
Belediye Başkanı Serhat Orhan Turgutlu'da yapılan çalışmalarla ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Başkan Orhan, Irlamaz projesiyle ile ilgili 1. etap çalışmasının bittiğini, 2. etapta da büyük mesafe katettiklerini anlattı. Ayrıca eğitim açısından büyük çalışmaların da yapıldığını ifade eden Başkan Orhan, önümüzdeki yıl Celal Bayar Üniversitesi'nin (CBÜ) Turgutlu'da Teknoloji Fakültesi açacağının müjdesini verdi.
Son alarak söz alan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, hükümetin politikaları ve yaşanan son olaylar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Sık sık seçmen ve teşkilatlarla bir araya geldiklerini ifade eden Bilen, "Meclis çalışmalarımız olduğu zamanlar Ankara'da, çalışma olmadığı zamanlarda ise Manisa'dayız. Karış karış gezip halkımızın dertlerine, hüzünlerine ve sevinçlerine ortak oluyoruz. Her zaman onların yanında olmaya çalışıyoruz." dediç